BMW'den ve BMW'nin ne olduğundan adam gibi anlayan bir forum sitesine koydunuz mu?Bahsettiğim bu benim.
Printable View
BMW'den ve BMW'nin ne olduğundan adam gibi anlayan bir forum sitesine koydunuz mu?Bahsettiğim bu benim.
hahaha gece gece cattık mubarek sahur vakti :) sen satma MCLaren'ı ! type r yada saglam bir evo senle denesin öyle sat ! haha :)
Ya arkadaşım (belkide abim yaşındasın kusuruma bakma),ben YGZ'yi kötülemiyorum.YGZ'yi ne tip araçlarla kıyasladığınızı neye dayanarak yaptığınızı çözmeye çalışıyorum.Ama sanırım cevabımı alamıyacam.Çünkü durmaksızın bir alay tavrı var çoğunuzda.Teknik bir bilgi göremiyorum ben burada çünkü.
Tansiyon daha fazla yükselmesin.Mesaj atmamış farzedin.
İyi sabahlar ve hayırlı Ramazan'lar dilerim hepinize.
millet ne bmw ci kesildi be:) sanki kendileri üretio arabayı:) yaw m6 da guzel arac beyler kimse satsin cöpe atsin denmedi ki bu forumda. sadece ortada bir video var izlendi. tutupta yurt dısı sitesine koyun fln tribine gereNk yok :)
teknik bilgiyi ygz ve OZ verir onlar suan online degil. seni yarin aksam bekliyoruz burda daha erken saatlerde. kimsenin alay tavri falan yok. guc meselesi olay. m6 dan güclü bir arac var ortada hepsi bu.
Farkındaysan Type-R sahibiyim :) Yarında girmeye çalışıcam işlerimden yoğunluk olmazsa.Neyse,görüşürüz.
aloha diil eywallah :)
ewt yaw katılıyorum bak mesela ben allah izin verirse 2 ay sonra m6,430 vs vs bicok super sporu ipe dizmeye kararlıyım :) he elime nemi geccek? hicbisey sadece kendimi tatmin etcem ve ilerde cocuklarıma anlatıcak bi hikayem olcak:) bunlar güzel seyler esrardı haptı urascamıza m6 gecmeye calısalım arkadaslar hahaha..:) iice acıktım ben yaw saat olmus 4 :P
Sen öyle birisine öyle araçlardan bahsediyorsunki,beni tanımadığın burdan belli oluyor :) Neyse artık.Ben anlamıyorum pek bu turbo ve araba muhabbetlerinden.Ben en iyisi girmeyeyim bu konuya.Kimsenin kalbi kırılmasın.
walla bugra seni tanımıoruz ewt tanit kendini bilgini paylas gece denemelere gel kendin gor vs vs :)
ewt abin yasindayim bu bir. ikincisi , icinde hic hiz tutkusu olmayan bir adam M6 almaz bunu unutma. altında M6 olsa sag seritten 40 km hızla gitmeyecegine bahse varım! bu üç. biz bu arabaları yapıp m6 gecerken sen gel bizle burda bmwcilik tasla die yapmıyoruz. sana gore bos isler gelebilir bu isler. o zaman bu siteye uye olup foruma konu yazma kardesim. bırak bu altımda m6 olsa 40 km ile giderdim ayaklarini tamammı ?
belki iyi niyetli konusuyorsun ama cumlelerin yanlıs . sende hoscakal .
ceyrek mılı 9.99 olan atmosferık cıvıc var ya m6 gecmek nekı ALLAH askına.. yeterkı adam akıllı yuklensın makıneler.. m6 da amma arabaymıs be gecılmez armada
aslında bu konu defalarca tartısıldı burda m6 çok pahalı bi araç nasıl geçilir gibilerinden çok da güzel cevaplar verilmişti konu içerisinde m6 ya para veren adam sadece performans için vermiyo o parayı araçta konfor,güvenlik ve bmw kalitesi söz konusu type-r 270 le giderken belki sağdan soldan rüzgar sesleri geliyo araç rüzgardan hafif kayıyo olabilir fakat bmw aynı süratdeyken içerisinde en ufak bi ses ve rahatsız edici etken olmadıgına eminim
ikinci bi konu eğer bahsedildiği gibi belli bi miktar para ödenip hiç gecilmeyecek bi araç varsa herkez o parayı verir kimse geçilmez:D
ülkemizde bence bu tarz projelerin insanların kafasından cıkıpta yollara dökülmesi çok güzel bişey yapanı takdir etmemek elde deil yani belki bu araç fiyat olarak m6 nın dengi olmayabilir ama performans olarak cok daha iyi oldugunu kanıtladı ama 270 e kadar tabiki he düşündüğümüzdede günlük kullanımda o süratlere cok sık cıkılmıyo ara hızlanmalar daha önemli tabiki
insanlar polemik hastası olmuş
ctr ye tebrikler...
Gecenin bir vakti 2 araç denemiş, biri ötekini yüksek hızlara kadar geçmiş. Bu dediğim videoda açık seçik görünüyor. Burada anlaşılmayan ne? Normal şartlarda sadece Type-R'a verilen emeği ve ne kadar hızlı gidebildiğini göstermek için hazırlanan bu video ne hikmetse, geçilen bir M6 olduğu için insanları ayağa kaldırıyor, M6ya karşı bir karalama kampanyası varmış gibi algılanıyor.
Açıkcası ben BMW'i çok severim ve şu an bir BMW de kullanıyorum, ama Honda'yı çok sevmem. Fakat açık seçik bir videodan sonra konunun bu kadar uzaması tamamen bir "çekememezlik" varmış havası yaratıyor (tabi gerçekten merakla sorulmuş olan sorular dışında).
Not: Ne Type-Rın sahibini, ne de M6nın sahibini tanıyorum.