msjlarımı okursan type r en baştan helal olsun demişim...
Printable View
o kadar ağırlık guc hesabı yapsak m6 galardoyuda gecemez baska bu tarz spor arabalarıda cunku arada 300 kg ağırlık farkı var rakıplerı ıle .. ama nedense gecıyor hep 200km civarı;)
typerı yapan ustaya ayarlayan vatandaş özgün:)) tebrık edıyorum ılk konuya baslarkende yazdım arac sahıbınede tebrık ettım. bıseylerı ogrenmek ıstıyoruz ondan tırmıklıyoruz bıraz sakın olun bence bu tıp tartısmalar olabılır. herkez arkdasını tutarsa olmaz ben gozumle gormedım sorular sordum nasıl yuruduklerını halada 0.9 barda stock bı typerın 275 kadar m6 gecmesının mumkun olmadıgını ıdea edıyorum.. bıde ygz nın dyno verısını gorsek kac hp net merak ettım.tb vtec turbonun da.saygılar.
arada az buz bı hp kılo oranı yok ve arahızlanma da onden ceker yere verdıgı gucte kayıp oranı cok az m6 ya gore... tamam tamam acıklıyoruz vıdeo feeeeyyk :D
stock makıne ustune 0.9 bar oldugu ıcın az basıncta okadar ıyı yuruyor bunu ıdrak edemedınmı? stock sıkıstırması ustune basıyor basıncı typer bu yuzdende fazla hp alıyor... ılk olcumunde sımdıkı gıbı mappıngı olmasıgı halde 423 hp gbı bır rakama sahıptı typer ama suan daha fazla guc uretıyor sımdıkı mappıngı sonrasında
dyno verılerını beklıyoruz 0.9 barda 450-500 arasıysa kendı aracıma hedıye alıyım:))
şöyle diyelim, elma kalmadı armutlara salıdırıyoruz:) haa varsa bağınızda bahçenizde elmanız getirin aynı dalda yürüsünler.. dimi ama?:) ayrıca sağlık için her meyveden yemek lazım .. :)
Meyva veren ağaç taşlanır.....
m5 almanyada gelınce merak etmeyın :)) bıtane beyaz m6 var oda gazla ısı yok ayarlayabılırsem onu cagırıcam:)) ama dıyorum m5 le yurutugumuz makımneler var vtec turbo dedık hemen onlar hazır denetelım iş bellı olsun 280 kadar kım kala kım ole:)) bırde bu arcalar yapıldı dynolarını koyarsanız memnun olucam stock typerdan ne alınıyo gorelım.belkı elımı kasırım:))
İlginç ama capon bea :D