bende bu basınç basma olayının hastasıyım 0.7 bastı 0.9 bastı neyle bastıgının bi önemi yok gt42 ile 0.8 bassan t25 ile 1.5 basmış kadar havan olmuyo :)
Printable View
bende bu basınç basma olayının hastasıyım 0.7 bastı 0.9 bastı neyle bastıgının bi önemi yok gt42 ile 0.8 bassan t25 ile 1.5 basmış kadar havan olmuyo :)
Şimdi şu var burda tartışılan şey aslında kişisel seçimler...
Cebimde 100K € olsa gidip alabileceğim en üst model M3'ü de alabilirim, Type-R,VTI,EVO,STI,200SX,3.20,Clio&Megane RS,Cupra serisi,...vs vs vs gibi bir araç alıp bunun üstünde çalışıp M3'ü de geçebilirim...
M6 denilen araç 1,5TON'DAN FAZLA ve performansın yanında güvenlik ve üstün konfor sunan bir araba... Dolayısıyla arabalar arasındaki tartışma aslında kişisel tercihlerin üzerine yapılan tartışmalardan öte birşey değil...
Klasman, elma armut denip duruluyor benim arabam stock VTI şimdi ben sadece VTI'larla mı yürücem sırf aynı mevya olsun diye ??? Kim hangi arabayı sırf kendi arabasının aynılarıyla yürümek için alır ? Amaç extra birşeyler yapıp üst sınıfla yürümek, dolayısıyla kişisel başarı sağlamaktır... 4.785 takmış bir VTI 190-200lere kadar stock Type-R'larla yürüyebiliyor ve 200lerden sonra doğal olarak type-R alıyor başını gidiyor şimdi bu VTI için başarısızlık mıdır yoksa başka birşey midir ?
Arkadaşlar siz Tuning, Modify, Değişim yapmanın mantığını unutmuşsunuz... Burda tek amaç yapılan değişikliklerle arabalarımızı GELİŞTİRMEKTİR! Ve herkesin geliştirebileceği limit cüzdanlarının kalınlıklarıyla eş değer bir doğrudadır... Type-R'lı arkadaş da kendi imkanları dahilinde aracını geliştirmiş ve bir M6'yla denemiştir... Özgün'le az çok 1-2 muhabbetimiz var msn üstünden, Savaş Abi'yle 1 kere yüzyüze görüştük(izmir ulusalda) ve tanışmıyoruz tam olarak ama Türkiye'de yaptığı bütün işler ortada... Yani bu adamlar ne diye FAKE bir video hazırlama ihtiyacı duysunlar ki aklınız mantığınız alıyor mu ? Type-R aracının nasıl olduğunu görmek istemiş M6 ile denemiş ve çıkan sonucu burada yayınlamış ama araçların farkları ortada... Değil geçmek 1-2 boy gerisinden gitseydi bile bu bile büyük bir başarıdır... Biri 4 silindir 2.000cc diğeri V10 5.000küsür CC 507hp araç... Ve ben inanıyorum ki burdaki amaç hava atmak, meydan okumak değil PAYLAŞIMDIR! Burası TechTurkey arkadaşlar, Türkiye'deki en iyi, en büyük yapılan işlerin belki de tek ortak noktası bu forum... Evet bu sebeple yapılan bazı paylaşımlar yanlış anlaşılabilir(hava atmak, reklam yapmak,...vs) ama burda hiçkimse o sebeple birşey koyulmasına izin vermez en başta Yönetim olmak üzere...
Uzun lafın kısası ben bir Honda sahibi olarak değil, bir TechTurkey sakini olarak bu videonun gerçekliğine inanıyorum, inanmıyan arkadaşlar da kendileri dener görür sonuçları buradan yazarlar...
Saygılarımla,...
10 numara yazmıssın tebrıkler
bende sunu dıyım 430hp veren evo6 egznatıklı beyınlı egsozlu m5 ıkı kısı ve power kapalı smg4 de 230-240gıbı m5 yanına gelıyodu evonun sımdı bunları gorunce saşirıyorum power kapalı 400hpde ve smg4 de yuruyo sanzımanda bıle kayıp ohalede yıne 230-240 dedınmı yapıstırıyo du neyse bu ısın sonu yok m5 gelsın denerız fazla tartısmaya kırıcı konusmaya gerek yok
senın bahsettıgın gelevek olan bu m5 sanırm baya dolu. okadar o gelsın dıye soylendıgıne gore
Yazdığımı tekrar gösterip sözlerime devam etmek istiyorum :)
Kırıcı konuşmayı gerektirecek birşey yok zaten burası bir tartışma platformu... Saygı ve adab sınırları içinde fikirlerimizi tartışıyoruz bunda birşey yok :)
Ama şunu da hatırlatmak isterim ki aynı fabrikadan çıkmış aynı 2 araç arasında bile farklar olduğunu biliyoruz(aynı 2 araç aynı fabirkadan biri diğerini geçiyor)... Ha ben beklerdim ki M6'da birşey olabileceği öne sürülsün ama bu akla bile gelmiyor direkt olarak Turbo Type-R üzerinde dönüyor tartışma bu da ilginç tabi :soru:
Ve ben şunu merak ediyorum aceba bu videonun gerçekliğine inanmak bu kadar mı imkansız ? Önceki yazımda da belirttiğim gibi bir otomobille birşeyleri başarmak tamamen cüzdanla ve o cüzdanı kullandığınız yerle alakalıdır ;)
Umarım bu tartışma daha uzamaz, bir sonraki denemelerden sonra dönülür tartışmaya devam edilir çünkü şu dakika itibariyle tartışacak birşey kalmadı :)
Saygılarımla,...
22 uye okuyor:) konu sağlam patladı 6saatte 130 kusur cvp:)
turbo vteclerın olayı mrk ettım sımdı...
turbolarında ne olduu bellı deıl bu arada:)
ok olur amac denemek bızde canlı canlı goruruz olur bıter ben typer evo gecemez demıyorum sadece m6 gecemez demıyorum ama 275 hondada gosterıyosa o hız 250km dır ben typerla gıderken 230 la e39 m5 yanımda 205km gosterıyodu:))) ve ıkı arac stock;turbo typerda lastıklerı de orjınal degıl km ne gostergı bellı degıl ısın burasındanda bakmak lazım m5 280 cıktıgı zaman kadranda ben turbo typerı gormek ısterım vıdeoda nerde dıye. benım soylemek ıstedıklerım bunlar.sız typerın kadranına gore soyluyosunuz 275 dıye ben typera koyulan lastık nedır bılmıyorum ve kadran gercek okuyucagını sanmıyorum.yanı dıyıcegım gercek hızda m6 280 gosterdıgınde typer gecıcegıne ınamıyorum.
bu video fake falan degildir tamamen gercek M6. ikiside arkadasimizdir. M6 nın hata yapma vites kacırma gibi bir ihtimali yok turkiyenin hemen hemen ilk 5 yası dısı gazlayan ismidir:) .... type r da cok buyuk bir turbo var ve kg avantajı var. marka fanatikligi yapip sacma sapan yorumlar yapmayın. bu videoda typer gayet guzel gecmistir. aynı type r benim aracımıda 180 km hızdan sonra 3 boya yakın gecmistir.
saygılar :)
helal olsun TypeR emek verilmis belli. Tamamen konudan alakasiz ama bu kadar yuklu bir TypeR 100 km de ne kadar yakiyor. Ciddi anlamda merak ediyorum. DA nin BMW de benzin yetissin diye yok kabarma kazani pompa vs bir suru malzeme vardi. Sahibi cevaplarsa seviniriz.
ok orjınalsa 205 45 17 latık varsa 280 gıbı hızda nerdeyse 15-25km hata var typerda
dıyorum ozellıkle baktık 230da gıderken ben e39 m5 205 gosterıyodu.
ozaman bana duz yolda 237km son hızı olan aracın 260 hatta az gectıgını bılıyoruz onun matıgını soylermısın hatta focus rs ve typerın ep3 kasa son hız testı var kadranda 263 gosterırken 237 lerd eoldugu gercek hızın focus rs dede 260 lardeyken 245 cıvarıumı ne oldugu ve focusta daha az kadran hatasının oldugu test var. vıdeosu var testte bana ınanmıyosan o lınkı bulup koyarız olup bıter.helekı typerın 280 cıktıgı zaman nekadar kadran sapması oldugunu dusun artık bıraz arastırın bence youtube var testeler var kadran hatalarıyla ılıgılı bence daha mantıklı olur arastırmacılık:))
focuslamı denemişler şimdi m6 da focus örneği veriyosun kesin bilmeden nasıl yazıyosun böyle şeyleri her otomobilde az çok sapma olur bmw de olmuyoda type r damı çok oluyo link falan istemiyorum üretimden üretime bile farklı olabilr bu tip şeyler bire bir otomobilde ölçümle bulunması gerekir bu tip şeylerin
konuyu nerden nereye gietirdin
başta smg dedin şimdi neler yazıyosun böle yazıcaksan yazma artık lütfen