M6 nın yürümediği bitti şimdi kadran hataları başladı.
Printable View
M6 nın yürümediği bitti şimdi kadran hataları başladı.
bu bmw ne arabaymış aq? ne yaparsan yap geçilmesi imkansız bir arabaymış.. boşuna turbo falan yapmayın dostlar alın bir bmw olsun bitsin...
nerdenı yok ben ınamıyorum m6 280 kadar gecılıcegını ya smg ya kadran neyse onemı yok bız kadrandan bısey anlamadım dondurdum ygz kesıce gırdı dıyosunuz frene bastıgı zamansa m6 bakmaya calıstım 240-250 gıbı kadranı yada yanlıs gordum onun ıcın mıllet 275de kesıcıye gırdı dıyosa bende bunu soyluyorum bu test yapıldı focus rs ve typer ep3 260km de 20-22km fark cıktı gercek hızda daha ne dıyım sana ınamıyosan arastır.
ahaha sımdı aklıma geld .. resıt sen nasıl 346 m3 le yanyana gıdıyodun ozaman hatta gecıyodun :D
demekkı feyktı onlarda :D zuahhahaa
INsanları böyle yorumlarla araba denemekten soğutuyorsunuz yemin ederim , hep bmw geçecek mantığıyla dü$ünüp araba yapmamak lazım ztn paralar çöpe akıyor ..
Iyi bari Bmw 270 yaptı biz 235te kaldık boyumuzda uzamadı , yüzümüzde asılmadı .. Güzel $eyler bunlar tabi :) :)
ben dıyıcek bısyeyım yok sız kadran hatasını bana soyleyın sonra tartısalım bılıp bılmeden yorum yapmayın barı testı yapılmıs typer 260 da 22km gıbı sapma yapıyo bu budur degısmez arkdasım bu m5 m6 m3 de olmaz ferarıde olmaz 320de 330 da olur hondada olur toyotada olur renoda olur yapmayın ozaman m6 kadranın hata payını ogrenırız testı vardır nedır koyarız typerında olur bıter arkdasım bugunde ıftarı gecırdık boyle:))
160. post oldu hala type r a m6 ya çamur atılıo yuh yaa
lan bende barı aradan bı post sallım herkes yazmıs :D
feyk hepsıde bız m3 le 5 sonuna kadar yurudum:))) hatta sahıbı ben dedım 240 oldum gazı cektım m3 sahıbı 220 de yanına geldım dedı:)) artı vtec 65 ayarladım m3 km sı 55 gosterıyodu m3 sahıbı 80 cektı benı onda 65 fılan oldu vanus actı makıne artık bısey dıyemem sıze kadran hatalarını gosterıyo google var yoyutune var typer bakın hatta focus rs vıdeosu var kadran sapmasının ızleyın konusalım sıkıldım artık yada bı rıca m6 270 cıktıgı zaman bı vıdeo cekırsenız ınancam bı roll daha yapın hatta 50 de basın m6 bırle basın bakalım ne olcak:))
BMK TypeR´
pardon geçilen m6 senin mi bu kadar dert etmişin ... bahane üzerine bahaneler teoriler üretiyosun yaratıcılık konusunda harikasın bu yeteneğini değerlendir bence. Bi kabul ediyorum diyosun sonra ısrarla üzerine çamur atıyosun ... gelcek olan şehir efsanesi olmuş m5 inle denersn görürsn
bunların guzel seyler oldugunu bılıyorum ama typer m6 gectı lafı yanlıs kesıcıye gırene kadar typer gectı dıyın tamam 275 fılan 170 mıl kımse ınanmaz gulerler adama ozaman dıyorum ıkısıde arkadasınız 240 gelınce yanyana bı bakın kadranlara kac gosterıyo.yada m3 vıdeo 280 cıksın bı bakalım nerde kalıcak typer
typerın bende çoğu zmn 260 yaptıına sasırmsıımdır fabrıka 235 verırken.. bu konuda katılıyorum sonere duzde 260 görmez stock 250 lerde kalırkı 17-20 km kadran hatası vardır...
vteclerdede ztn baya varki:):)
jop soksak typera sen ınanmazsın...
evt m6 ve type r dan sona ford focus rs te aramızda
selçuk bu arada 330 un kesıcıde olduu yanı kadranda 265 gibi bi hızda nasıl gectın çok takıldım ben orda???