User Tag List

Sayfa 6/25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
473 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m6 gecen bı typer olması nedne kafanızda m6 basmıyor sahıbesını uyandırıyorda dırek typer bravo demıyosunuz? neden hep kolpa seyler oldugu dusunuluyo.... yazık

msjlarımı okursan type r en baştan helal olsun demişim...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oylede bu ıs ben anlamıyorum ya 402metre kalkarlar sıfırdan typer hıc sansı olmaz yada son hıza kadar denerler gecerse typr ok sımdı burda typer gectı lafı yanlıs 300metre daha gıtse m6 boyların hesabı olmaz 1 km daha cıkarsa mesafe 260dan sonra hıc goremesın m6 burda gecmenın mantıgı ne onu anlamadım bırı 1850kılo makııne bırı 1150kılo)) bıd eben hala 280 kadar gecebılıcegıne ınanmıyorum.

videoda kaça çıkıyo acaba hız dikkat ettiniz mi ?

bide niye hala uzatma gereği duyuyosunuz acaba m5iniz gelicekmiş o zaman dener sonucu görürsünüz
    körler sağırlar

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oylede bu ıs ben anlamıyorum ya 402metre kalkarlar sıfırdan typer hıc sansı olmaz yada son hıza kadar denerler gecerse typr ok sımdı burda typer gectı lafı yanlıs 300metre daha gıtse m6 boyların hesabı olmaz 1 km daha cıkarsa mesafe 260dan sonra hıc goremesın m6 burda gecmenın mantıgı ne onu anlamadım bırı 1850kılo makııne bırı 1150kılo)) bıd eben hala 280 kadar gecebılıcegıne ınanmıyorum.
    bırı yaklasık 450 hp 1200 kılo bırı 550 hp 1850 kılo... kılo hp oranı olarak bırı 0.39 hp verıyor typer, 0.29 hp verıyors m6... roll on da onden ceker avantajı ıle yere aktarılan gucude hesaba katarsak bırakta gecsın typer...

tolgahan ures - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen kendine M6 falanmı aldında Typer ın M6 yı geçmesi bu kadar zoruna gitti ? Hala metre hesabı yapıyosun

Bu hız ve vites koşullarında TypeR geçmiş başka koşullarda M6 geçer . Bu sadece bi deneme madalya vermediler kimseye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat ettiysen ötekide aşırı besleme bi motora sahip ki aynı zamanda ağırlığı m6ya göre biraz daha az ve setup olarakta yüksek devirlerde güç bandı gayet güzel
    ztn bellı videoda görulduu gibi ust devirlerde verdiği... ama genede görusumu savunuyorum...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar ağırlık guc hesabı yapsak m6 galardoyuda gecemez baska bu tarz spor arabalarıda cunku arada 300 kg ağırlık farkı var rakıplerı ıle .. ama nedense gecıyor hep 200km civarı
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerı yapan ustaya ayarlayan vatandaş özgün) tebrık edıyorum ılk konuya baslarkende yazdım arac sahıbınede tebrık ettım. bıseylerı ogrenmek ıstıyoruz ondan tırmıklıyoruz bıraz sakın olun bence bu tıp tartısmalar olabılır. herkez arkdasını tutarsa olmaz ben gozumle gormedım sorular sordum nasıl yuruduklerını halada 0.9 barda stock bı typerın 275 kadar m6 gecmesının mumkun olmadıgını ıdea edıyorum.. bıde ygz nın dyno verısını gorsek kac hp net merak ettım.tb vtec turbonun da.saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arada az buz bı hp kılo oranı yok ve arahızlanma da onden ceker yere verdıgı gucte kayıp oranı cok az m6 ya gore... tamam tamam acıklıyoruz vıdeo feeeeyyk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerı yapan ustaya ayarlayan vatandaş özgün) tebrık edıyorum ılk konuya baslarkende yazdım arac sahıbınede tebrık ettım. bıseylerı ogrenmek ıstıyoruz ondan tırmıklıyoruz bıraz sakın olun bence bu tıp tartısmalar olabılır. herkez arkdasını tutarsa olmaz ben gozumle gormedım sorular sordum nasıl yuruduklerını halada 0.9 barda stock bı typerın 275 kadar m6 gecmesının mumkun olmadıgını ıdea edıyorum.. bıde ygz nın dyno verısını gorsek kac hp net merak ettım.tb vtec turbonun da.saygılar.

stock makıne ustune 0.9 bar oldugu ıcın az basıncta okadar ıyı yuruyor bunu ıdrak edemedınmı? stock sıkıstırması ustune basıyor basıncı typer bu yuzdende fazla hp alıyor... ılk olcumunde sımdıkı gıbı mappıngı olmasıgı halde 423 hp gbı bır rakama sahıptı typer ama suan daha fazla guc uretıyor sımdıkı mappıngı sonrasında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dyno verılerını beklıyoruz 0.9 barda 450-500 arasıysa kendı aracıma hedıye alıyım)

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öğrenmek istediğiniz $eyleri konunun ba$larında yazdık , sizin ki ba$ka hesaplara doğru yöneldi ama. Arkada$ınızında geleceğini söylediniz eh yakın bir gelecekte konu$ulur ve ayarlanır daha neyi tartı$ıyorz ki ?

Grs91
    Misafir
    şöyle diyelim, elma kalmadı armutlara salıdırıyoruz haa varsa bağınızda bahçenizde elmanız getirin aynı dalda yürüsünler.. dimi ama? ayrıca sağlık için her meyveden yemek lazım ..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0.9 barda stock bı typerın 275 kadar m6 gecmesının mumkun olmadıgını ıdea edıyorum

Bu video fake diyorsun bi nevi ..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Meyva veren ağaç taşlanır.....
    "Wagen"thusiast

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım baska bı hesabım yok merak etme dusundugun gıbı benı tanıyan tanır)
    e bizimde yalan dolanla i$imiz yok ndn kendinizce böyle dü$ünüyorsunuz sanki bu bir kandırmacaymı$ gibi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m5 almanyada gelınce merak etmeyın ) bıtane beyaz m6 var oda gazla ısı yok ayarlayabılırsem onu cagırıcam) ama dıyorum m5 le yurutugumuz makımneler var vtec turbo dedık hemen onlar hazır denetelım iş bellı olsun 280 kadar kım kala kım ole) bırde bu arcalar yapıldı dynolarını koyarsanız memnun olucam stock typerdan ne alınıyo gorelım.belkı elımı kasırım)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meyva veren ağaç taşlanır.....
    oyle bısey yok s2000 le ve evo yurudugu zaman helal olsun dedım ama bu m6 hartgelı egsozlu ve 275kmde typer onde onu anlamadım 220-230 desen tamam da 275 anlamıyorum

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlginç ama capon bea
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyle bısey yok s2000 le ve evo yurudugu zaman helal olsun dedım ama bu m6 hartgelı egsozlu ve 275kmde typer onde onu anlamadım 220-230 desen tamam da 275 anlamıyorum
    evo 400 hp verdı farkındamısın? kılo olarakta yakınlar ve o vıdeoda 0.7 basıyor R....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)