User Tag List

Sayfa 21/25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
473 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: CivicTypeR Turbo vs Hartge M6

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW'den ve BMW'nin ne olduğundan adam gibi anlayan bir forum sitesine koydunuz mu?Bahsettiğim bu benim.

SpeeD2
    Misafir
    hahaha gece gece cattık mubarek sahur vakti sen satma MCLaren'ı ! type r yada saglam bir evo senle denesin öyle sat ! haha

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeeD2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha gece gece cattık mubarek sahur vakti sen satma MCLaren'ı ! type r yada saglam bir evo senle denesin öyle sat ! haha
    boşver gerek yok bence tartışmaya, herşey ortada zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşım (belkide abim yaşındasın kusuruma bakma),ben YGZ'yi kötülemiyorum.YGZ'yi ne tip araçlarla kıyasladığınızı neye dayanarak yaptığınızı çözmeye çalışıyorum.Ama sanırım cevabımı alamıyacam.Çünkü durmaksızın bir alay tavrı var çoğunuzda.Teknik bir bilgi göremiyorum ben burada çünkü.

Tansiyon daha fazla yükselmesin.Mesaj atmamış farzedin.

İyi sabahlar ve hayırlı Ramazan'lar dilerim hepinize.

SpeeD2
    Misafir
    millet ne bmw ci kesildi be sanki kendileri üretio arabayı yaw m6 da guzel arac beyler kimse satsin cöpe atsin denmedi ki bu forumda. sadece ortada bir video var izlendi. tutupta yurt dısı sitesine koyun fln tribine gereNk yok

SpeeD2
    Misafir
    teknik bilgiyi ygz ve OZ verir onlar suan online degil. seni yarin aksam bekliyoruz burda daha erken saatlerde. kimsenin alay tavri falan yok. guc meselesi olay. m6 dan güclü bir arac var ortada hepsi bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkındaysan Type-R sahibiyim Yarında girmeye çalışıcam işlerimden yoğunluk olmazsa.Neyse,görüşürüz.

SpeeD2
    Misafir
    aloha diil eywallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen öyle birisine öyle araçlardan bahsediyorsunki,beni tanımadığın burdan belli oluyor Neyse artık.Ben anlamıyorum pek bu turbo ve araba muhabbetlerinden.Ben en iyisi girmeyeyim bu konuya.Kimsenin kalbi kırılmasın.

SpeeD2
    Misafir
    ewt yaw katılıyorum bak mesela ben allah izin verirse 2 ay sonra m6,430 vs vs bicok super sporu ipe dizmeye kararlıyım he elime nemi geccek? hicbisey sadece kendimi tatmin etcem ve ilerde cocuklarıma anlatıcak bi hikayem olcak bunlar güzel seyler esrardı haptı urascamıza m6 gecmeye calısalım arkadaslar hahaha.. iice acıktım ben yaw saat olmus 4 :P

SpeeD2
    Misafir
    walla bugra seni tanımıoruz ewt tanit kendini bilgini paylas gece denemelere gel kendin gor vs vs

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeeD2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt yaw katılıyorum bak mesela ben allah izin verirse 2 ay sonra m6,430 vs vs bicok super sporu ipe dizmeye kararlıyım

şimdiden kolay gelsn hhehehe baya bi düşmanın olcak o zaman
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

SpeeD2
    Misafir
    ewt abin yasindayim bu bir. ikincisi , icinde hic hiz tutkusu olmayan bir adam M6 almaz bunu unutma. altında M6 olsa sag seritten 40 km hızla gitmeyecegine bahse varım! bu üç. biz bu arabaları yapıp m6 gecerken sen gel bizle burda bmwcilik tasla die yapmıyoruz. sana gore bos isler gelebilir bu isler. o zaman bu siteye uye olup foruma konu yazma kardesim. bırak bu altımda m6 olsa 40 km ile giderdim ayaklarini tamammı ?

SpeeD2
    Misafir
    belki iyi niyetli konusuyorsun ama cumlelerin yanlıs . sende hoscakal .

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceyrek mılı 9.99 olan atmosferık cıvıc var ya m6 gecmek nekı ALLAH askına.. yeterkı adam akıllı yuklensın makıneler.. m6 da amma arabaymıs be gecılmez armada

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında bu konu defalarca tartısıldı burda m6 çok pahalı bi araç nasıl geçilir gibilerinden çok da güzel cevaplar verilmişti konu içerisinde m6 ya para veren adam sadece performans için vermiyo o parayı araçta konfor,güvenlik ve bmw kalitesi söz konusu type-r 270 le giderken belki sağdan soldan rüzgar sesleri geliyo araç rüzgardan hafif kayıyo olabilir fakat bmw aynı süratdeyken içerisinde en ufak bi ses ve rahatsız edici etken olmadıgına eminim

ikinci bi konu eğer bahsedildiği gibi belli bi miktar para ödenip hiç gecilmeyecek bi araç varsa herkez o parayı verir kimse geçilmez

ülkemizde bence bu tarz projelerin insanların kafasından cıkıpta yollara dökülmesi çok güzel bişey yapanı takdir etmemek elde deil yani belki bu araç fiyat olarak m6 nın dengi olmayabilir ama performans olarak cok daha iyi oldugunu kanıtladı ama 270 e kadar tabiki he düşündüğümüzdede günlük kullanımda o süratlere cok sık cıkılmıyo ara hızlanmalar daha önemli tabiki

E-Kuri
    Misafir
    insanlar polemik hastası olmuş
    ctr ye tebrikler...

Grs91
    Misafir
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdiden kolay gelsn hhehehe baya bi düşmanın olcak o zaman
    bi o kadaar da dostu olur sen rahat ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demekki 150.000-200.000€ gibi bir parayı sokağa atıyor herkes.Vay be!Ne araba yapmışsınız.Tebrik ederim.

Benim McLaren'ıda satılığa çıkartayım hemen.Mazallah,kompleksli bir adamım ben.Geçer bir turbo araba.Rezil olurum.

Alayım hemen Tofaş Murat 131.Yapayım twin turbomu.Geçeyim M6'yı Mbilmemkaçı.Noolcakki.Alırım 2-3 milyara arabayı.Yüklerim 30.000$'a ağzına kadar.Bakarsın geçerim fln.Şans işte.

Bu bahsettiğiniz videoyu yabancı forum sitelerinde de paylaştınız mı?Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını.Eğer paylaştıysanız linkini özelden atarsanız sevinirim.DTM Power'dakiler izledi mi en önemlisi bu tabi.
    Gecenin bir vakti 2 araç denemiş, biri ötekini yüksek hızlara kadar geçmiş. Bu dediğim videoda açık seçik görünüyor. Burada anlaşılmayan ne? Normal şartlarda sadece Type-R'a verilen emeği ve ne kadar hızlı gidebildiğini göstermek için hazırlanan bu video ne hikmetse, geçilen bir M6 olduğu için insanları ayağa kaldırıyor, M6ya karşı bir karalama kampanyası varmış gibi algılanıyor.

Açıkcası ben BMW'i çok severim ve şu an bir BMW de kullanıyorum, ama Honda'yı çok sevmem. Fakat açık seçik bir videodan sonra konunun bu kadar uzaması tamamen bir "çekememezlik" varmış havası yaratıyor (tabi gerçekten merakla sorulmuş olan sorular dışında).

Not: Ne Type-Rın sahibini, ne de M6nın sahibini tanıyorum.
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)