Videoda mı sorun var benim pc'de mi anlamadım(
Edit :youtube linki daha güzel oldu..Araç mükemmel fakat video gözümü yordu![]()
sorun giderildi... =)
Bekleriz =) ...
Maşallah aracin 1 2 fotosunu görmüştüm video güzel olmuş ama cok göz yoruyor ve hiç aracin tam görüntüsü yok![]()
arkadaşlar bu arada videoyu fullscreen ve 720p formatında izlerseniz daha detaylı ve net görebilirsiniz... yorumlarınız için teşekkür ederim!
Fullscreen 720p de izledim. Gözleri bırakın kafam zonkladı.Çok efekt kullanmıssınız bu kadar flash olayı abartı olmus.
Daha onceden aracı websıtenızden gormustum ve bı bulusmadan. Mekanda aracta cok cok guzel ellerınıze saglık ama bence sahsi görüsüm video cok gozyordugundan vede sureklı yanıp söndüğünden araç kendini orjınalındeki kadar gösterememiş.
merhaba, yorumunuz için saolun, aslında profesyonel anlamda çekilmiş bir video değil bu =) sadece iş çıkışı elimizde bulunan amatör bir kamera ile arkadaşlarla birbirimizi kayıt ederken ae86yıda çekip sizlerle paylaşmak istedik hatta slider bile yoktu yanımızda! ve tüm o kaydırma hareketlerini elimizle yaptık ... yakında aracımızın profesyonel bir tanıtım videosunu çekmeyi planlıyoruz bu da ondan önce ufak bir teaser olsun istedik, ilginiz için teşekkürler!
sanırım modifiye parçalarıda satıyorsunuz ?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)