Maşaallah araçlara golf baya hızlı:)
Printable View
Maşaallah araçlara golf baya hızlı:)
maşallah hepsine kazasız belasız :)
Güzel geceydi gelenlere teşekkürler,
Golf çok iyi olmuş 320-330hp var helede Ankarada dengim değil ama kırmadım Ahmeti denedim :D
Arifin czt ile denerken gördümkü geçen sefere göre 3boy gerideyim yakıtsız ne gidiyo göreyim diyodum ama üst devirlerde zorlanma vardı baya ..czt ye de golf e deneyen araçlara maşallah geceyi sıkıntısız atlattık :)
Gece Bmw d ler rocco lar defalarca denedi yarım by bir boy kim önde ona baktılar amma zevk aldılar ha:hahaha:
eywallah senin arabanın hızını bilioruz biz golf ü henüz deneyememiştik. e46 ile denemeye die çıktık o gelemedi e93 geçer gerek yok die düşünürken beklediğimizden hızlı oldu.
utku selamoğlu na tam 2.5 günde vems gibi bir beyini takıp marş yaptığı için ve arabayı bu hale getirdiği için tekrar teşekkürler aferim lan deli utku hahahah :))
***** sebepten dolayı gelemedim kadir abi, sıradakine inşallah ordayız :)
Gecenin gonzalesi GOLF e tebrikler
White artık yaşlandı mı ne :)
maşallah guzel gece olmus ıyı eglenmısınızz :)
kadir abinin m3le denemesi yokmu köprü üstünden ? denk giderler gibi göründü :)
golfe maşallah ,m3 te arkada sinsice bekliyor şunun ciğeri kesilsinde yürüyeyim diye :) çok iyi kapıyor farkı...
gelen scirocco dediginiz mat siyah olan mı ?
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş.
maşşallah araçlara golf iyi yurumüş tebrik ederim..
yokmu motorla denemek isteyen yaw benide çağırın :D
Golf çok iyi gerçektende.
Maşallah araçlara harika denemelr yapmışsınız
M3 ne gelmiş arkadan ben okadar hızlı gelip kapatıcagını beklemiyodum acıkcası şaşırttı beni
Bu arada bu golf akhisardaki 22 mayısta kalkan golf mu ?
Bolt on olunca herşeyden üstün oluyor benim için :) maşalah tekrardan
Kadir abinin clio da cok iyi bence ama daha denk araçlarla bir türlü basamadıgı için anlıyamıyoruzki :)
Ya bu M3 ne güzel makinadır. Keşke tipi de biraz s2000 e benzese :D
Maşallah tüm araçlara.