Bir kaç değişik açıdan çekmeye çalıştık. Gerçekten çok eğlenceli bir kamera.
Hero GoPro on Scirocco on Vimeo
Bir kaç değişik açıdan çekmeye çalıştık. Gerçekten çok eğlenceli bir kamera.
Hero GoPro on Scirocco on Vimeo
çekimler çok güzel olmuş
Trafik kuralları uyuma gelirsek![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sağol Yiğit. Bu arada 1.25 te ki arac sahibi bize üyeydi sanırım. Tam Bigchefsten cıkıyordum, önümden güzel bir koptu ama o ara çekmiyordu kameraTam helal olsun derken, polis sirenini duyduk. Ceza kitlememiştir umarım.
keşke benide cekeydin yatam kameryı kapatcak zamnı bulmuşsun : ) ama cezayı yedik : )
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Elinize sağlık çok eğlenceli makine kaç saatlik çekim yapabiliyor?
Paladium'un oralar.
Polisin durdurduğu araç sanırım;
http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater
Görüntü kalitesi çok güzel maşallah. Kaputun üzerine mi monte ettiniz bir ara , yoksa ön cam arkasından mı çekim yapıldı ?
Teşekkür ederim, üzerindeki micro karta göre değişiyor çekim süresi. 16GB var suan, yaklasık 2-2.5 saat çeker diye düşünüyorum. Sarjı da cok iyi dayanıyor. Bütün gün çekim yaptım yaklaşık %15 sarjı gitti. Üzerinde hic ekran olmadıgı icin, sarjı da gereksiz harcamıyor tabi.
Yolu çekerken önce kaputa, sonra sunroofun üstüne yapıstırdım. İç çekimlerde de ön cama yapıstırdım. Konsolun plastigini tutmadı. Ama cam ve kaput gibi sert maddelerde sorunsuz yani.
Su da geçirmediği için yağmur bile olsa canavar gibi çekiyor valla.
çok eğlenceli bi video olmuş ellerinize saglık ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Türkiye distribütörü beykoz'da bir firma. 700-750 TL civarı satıyorlar 2 yıl TR garantili olarak. Ancak yurtdısına cıkan varsa 400 TL ye alıp gelebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)