çekerizz tabii :D hafta sonu ankarada değilim pazartesi geliyimde çekelim :D
Printable View
Masallah masallah cok iyi degerler :) bu sekilde cevaplar almak arabadan
Keyifi paha bicilemez dizelin icindeki gizli gucu az cok bende biliyorum :) denesek benim arabayla iyi olur aslinda :) ama basin ayarini yapicaz ikisininde :)
ya ben hala şu nozzle olayında bi sonuca ulaşamadım,yardımcı olsana bize :)
şuanki nozzle lar yetmiyormu? pejodan pek anlamam ama bazı delphi marka nozzle tipi uyuyor diye duydum :)
yetip yetmediğine de emin değilim aslında :)
ama ilerde turbo büyütür cooler takarsam sorun yaşarmıyım acaba.
iyi bakalım şimdilik böle dvm edelim madem, cooler için ne dersin ? Bu araçta nozzledan sonra en iyi modun neydi :)
Bende aem dryflow intake (motordan hiç sıcak almıyor)
60mm komple egsoz
yazılım
egr iptali var
hangı konuya maşallah dyeceğmi şaşırdım adamım ya :D ovvv yeaaa dıyorum sadece :D
serdar 2003 1.9tdi aldım 6 vites, ESP yi kapayınca düz gitmio namıssızın kafası, bi ara gelem de inceden ayar mı wersen nedir :)
nozzle sonrası en iyi modu kendime yaptım aynadan bakmadan gazlamıyorum artık :D
cooler çok önemli iat değerini izleyebiliyorsan eğer bir bak kaç derece oluyor gazlayınca
adamım herşey çok ani oluyor ya :D
inceden okşarız olmazsa 130hp 310nm olanlardan dimi :cool:
maalesef gözleme imkanım yok :o
arabayı değiştirme durumum vardı o yüzden boost saatini bile sökmüştüm,şimdilik askıya aldım.
O yüzden ufakta olsa bişiler yapmak istiyorum, cooler yapayım diyorum. iat içinse ne gerekiyor elm327 ile okuyabilirmiyim.
o zaman önce bi elm alayım ben kendime :)
maşallah çok güzel değerler elde etmişsin ki daha yolun başındasın anladığım kadarıyla inşallah ilerleyen zamanda istediğin değerlere ulaşırsın ;)
ama bu kadar güçlü bir arabayı yaysız kullanmak olmaz koni yay verelim sana :D
bende o civarlarda basıyorum şuan keyifli olurdu tabi deneme :)
masallah kazasız belasız...
maşallahh;)
madem hortlattınız son durum alalım bari..
maşallah..
maşallah güzel sonuç..
maşallah gerçekten passatlarada bulaşmamak lazım :)
kardeşim maşallah gerçekten bana enjektörlerin ne olduğunu özelden yollarmısın acaba bende yaza 280-290 hp lere ulaşmayı planlıyorum ama baskı balata +volan işleri karıştırıyo :D:D
maasallah serdar ....