|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Rover 220 TC
|
Stock motor ile böyle benim video yakında gelecek inş..
![]() __________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Bir şu conta olayından korkmasam alacağım arabaların başında geliyor
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Maşallah seviyorum 220t leri.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
masallah super
bende dusunuyorum bu araclardan ama parca falan sıkıntısı varmı dıe merak edıyorum ? __________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bir 220tc kullanıcısı olarak yedek parça sıkıntısı olmadığına kefilim hatta parça bulamayanlara yardımcı olabiliriz. conta yakma problemi çok şükür yaşamadık şuana kadar ama şunu diyebilirim bizim araçların üst kapakları çok nazik geri her yeri 10 numara benim gözümde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Çok şükür bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.Hiçbir parça sıkıntısı çekmedim.Zaten çıkma bolluğu olan bir araç şuanda sıfır olarakta çok parçası var.Aksaraya gidin istemediğiniz kadar parça dolu..
![]() Almayanı dövüyorlar derler ya, tabiri caizse böyle diyeyim.. Biz sadece keyfi keder olarak aracı doldurduk.Bu işe başladık bir kere yarıda bırakamıyoruz da..Böyle masraflı bir upgrage olacağını bilseydim girmezdim bu işe.. Beni yordu gerçekten..![]() Fakat şunu söyleyeyim ki, bu araçlara en ufak bir müdahale aracın speclerini inanılmaz derecede değiştirebiliyor.(Turbo,Yazılım,Egzantrik v.s) Tavsiye ederim yani..
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded Son Düzenleyen tuncayakyz; 16-07-2011 21:37. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Normal fiyatları 9000 tl den başlıyo ama biraz masraf oluyo düşük rakamlılarda normal seviyedeki bir tom en az 12.000 ediyor.
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
140-160 nasıl ivmelenmişse 220-240 öyle ivmelenmiş maşallah gerçekten.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Evet güzel tırmanıyorlar...
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
turbo farkı
guzel bıtırmıs kadranı
|