=)=) aynen clio rs'e döndük yine memnunum saolsun Kaanla Utkuda ilgilendi araba baya değişti isteksiz biniyordum araca bombok haldeydi :) şimdi seve seve biniorm ..çok tşk ederim iyi dileklern için :)
Printable View
maşallah kankacım bu çocuk olmuştur. :icon_tup:
araçlara maşallah.araçlara emek verenlerinde ellerine sağlık
masallah alican kurkcu dukkanına donmusun yine :)
bu arada keske cvk i alsaydın param olsa ben alacam ..
Maşallah araçlara. Alican olm yine 3. kornayı beklemeden erken basmışsın la :D
maşallah, emeklerin karşılığı alınmış =)
telefonda da dediğim gibi o emme manifoldunun ölçüsü tam düzelmedi, önceden işleyenler contadan bile büyük yapmış, yüzey zaten bi acayipti, şu anda olabildiği kadar düzeltildi, bakire bi manifold bulursan ordaki kaybı da yok ederiz..
gülegüle kullan alican hayırlı olsun.
ne polishmiş beh, polish cilik diyede meslek turettiniz ya
elıne saglık kaan ıyı oldu arac
Port Polish'in bi sanat olduğu aşikar, çok çok mantıklı bi uygulama.
Ucuza çok çok güzel hp-tork artışı,
Maşallah adaş aracına..
maşallah beyler.alican hayırlı olsun tekrardan
Arkadaşlar konuya açıklık getirmek istedim.
YC Clio Rs e önceki port polishte ben yardımcı oldum yapan kişiye.
Bu bizim ilk port polish işimiz değil.Zaten clio rs lerlen haşır neşirliğimizde aşikar.
Kendi aracımın durumuda ortadadır.
Manifoldun önceki halini görseniz nasıl bir döküm olduğunu nasıl bir pis olduğunu görmeniz lazımdı.
Şahsen kendi aracımada özel tertibatlarıylan port polish yaptık .Sonuç 184 HP den 191 Hp ye çıkış yaşandı.Hem serp dyno üzerinde hemde RS tuner ölçümlerinde.
Heee biraz zor bir işçilikti YC RS e uyguladığımız.Çünkü manifold gördüğüm en iğrenç manifolddu.
Araca zaten sadece port polish yapılmadı.
Kendi aracımda kullandıgım 4 tırnak bujiler takıldı.
Kompresyon testi yapıldı. Aracın motor durumu gayet iyi (3 piston 200 psi - 1 piston 180 psi)
Normal değerlerde.
Araca sıfır Oksijen sensörünü taktık.
Bütün hataları clip cihazıylan sildik
Araca baskı balata taktık.
Ayrıca 2 gün boyunca sök tak port polish ve motor temizliğide cabası.
Araç ilk o halinden eser yoktu.Önceki halini kullandık test ettik zaten defalarca.
Araç 1 de bile sarmıyordu neredeyse
Port polishten sonra daha bir zıpkın gibi olmuştu.
Ufak tefek kusurlarımız olabilir ama abartıldığı kadar bir kusur yok lütfen konuyuda sürekli port polishe çekmeyelim.
Kaan benim cocukluk arkadaşım hatta bebeklik denilebilir :D O yüzden bizim aramız asla açılmaz aksine dahada perçinleşir.Onun mesleği bu.Ona saygım var kusurlarımız olmuş olabilir ama çokta abartıldıgı kadar değildir.
Finalde gitmez denilen araç şu anda JGL RS le her ne kadar tam denenmesede kafa çıkartıyordur.
Sonuç mükemmel herkezin emeğine sağlık diyelim...
Saygılar.
Alican'ı tanımam ama gerçekten zıpkın olmuş araç, jgl rs te böyle yürüyorum şöyle yürüyorum olaylarına son noktayı yc koymuştur bence tebrikler alican tebrikler kaan :)
saolasın serhat abi ..
saolasın Adaş araç hiç gitmiodu Kaan Utku merdan usta sayesinde baya iyileşme oldu :)
Saolasın abicim
olsn emek verdik yürümeyen aracı yürttük :) sıkıntı deil yürüsünde..
ve..
wallahi ben aracı utku kaana verdim verdiğimden 7 boy hızlı aldım bu çok net ve açık .. oksijen okumuodu yine bozuktu yeni oksijen vs neyse yapanların ellerine sağlık çok emek harcadılar Allah razı olsun merdan ustayada çok tşk ederim Utkuyada kaanada ..bi kaç eksiği daha var inş dahada iyi olucak snç olarak aracı vermemle almam arasında bariz 5-6-7 boy vardı ben böle deişme beklemiodum çok güzel olmş
:) çok teşekkür ederim Yc rs i Halil kardeşimden aldım ben onada yardım etmeye çalıştım selçuklarda saolsun Halile yardım ediodu ama aracın baya bi eksiği vardı snçta önceki videolarına bakıorm 4-5-6 boy yiyodu Kaana bıraktım aracı 2 gün sora zıpkın gibi aldım dediğin gibi :) Emek harcandı böle bi değişim olcağını sanmıodum çok şaşırdım bende :) heleki alt manifold matkapla oyulmuş :D:D Kaan dio böle bişey görmedim anasını bellemişler:D ordanda kayıp var eksiklerimi halledip dahada iyi olucak :)... iyi yorumun için çok tşk ederim :)