dyno sonucu olarak söyleyemem ama üst devirler daha iyi gibi hissettiriyor.şunu da belirteyim ilk taktırdığımda pek bir şey hissettirmediğini düşünüyordum fakat hava filtresini düzeltince bariz bir iyileşme oldu araçta
Printable View
bro üstlerin çok daha iyi olucağı bariz her headers'ın etkisidir bu olay ama alt devir olaylarını bilmem rs'lerde
headers'ın faydası olur kanka en azından port polish yaptır;)
kanka erken basıyon erken :)
videolarda ben erken basan görmedim...şimdibir daha izledim..
@alican
ne erkeni yaa öle olur ztn :) nese zy rs lede denicez kısmetse hafta sonu onlada video çekeriz artık bakalım zy gibi çok güzel yürüyen rsle noluo :)
İki rs e de Maşallah.Utku abi ve Kaan abinin elinden geçen hiç bi arabanın kötü olduğunu görmedim.Elinize emeğinize sağlık abilerim :)
yc ye tekrardan maşallah, ben yazmak istememistim de gercekten kaan'a birakildiginda nokta etmesi gereken golf 160'i bile 4de ayirmaya basliyordu.. suanki durumu da ortada.. Jgl de forumda gordugumuz kadariyla iyi bi rs.. Hepicigine masallah.
Alper hoca ve tüm adimi gecirenlere tekrardan tesekkurler. Hocam sana dieppe'den bi R26R kapak getirecegim söz.. Ustune de Alp's Custom Head yazacagim lazerle =))
Son olarak tebrik edilesi insan Kaan'dir. Eline saglik kayinco. Aha ya rs yürüdü =)