Bende bir iki cümle yazayım;
YC RS'i aldığım günden beri sadece bakımlarını yaparak sürdüm. Standardın da- ne olursa olsun- günlük kullanım için zaten güçlü bir araç olduğundan beni hiç üzmedi... Sadece yanına başka RS'ler geldiği zaman yeterince iyi gitmediği görülüyordu.. Benim yaptığım hiçbir denemede geçme geçilme kaygım olmadığı içinde açıkcası üzerinde fazla durmamıştım iyi gitmemesinin...Selçuk bilir, beni her geçtiğinde sordu, "videoları yayınlamamda sakınca varmı" diye, ben "sorun yok" demişimdir.
Sadece 1-1,5 ay önce dedim artık gitsin YC'de, gideri etkileyecek parçaları yeniledim(+4-2-1 alında,takılmadı) ve portpolish yaptık.... Portpolish yanlış yapılmadı veya bundan daha iyisi yapılamaz diyemem çünkü bilgim yok, ama benim manifoldu görseniz felaket durumdaydı.. O nedenlede yaptığımız diğer işlemlerle birlikte(buji sensör vs) portpolishinde gidişine artısı olduğunu düşünüyorum..En azından temizlik oldu, cidden kötü durumdaydı...Portpolish gecesi benim için en önemli mevzu muhabbetti... Araç satışı yapıldığında eskisine göre daha iyiydi, eminim şuan daha iyidir ve dahada iyi olacaktır.
Yukarıda yazdığım iyileştirmelere başlamadan önce , Alican(komşum olur) beni defalarca aradı arabayı ver bana yürüteyim, istemedim bende uğraşayım, zaten keyfi bu diye düşündüğümden.. Vaktim olursa beraber yaparız dedim, sonuçta reçete belliydi..Ama müsait olamadım, kısmet olmadı.
Alican'a sonunda birgün tak etti aradı ve aracı alıyorum satılıktan kaldır dedi.. Kapora felan almadan satılıktan kaldırdım, 1 hafta sonra geldi aldı ve yürütcem, izlersin dedi...ve araç yürüyor...
4-2-1 takılımı videolarda??
Son olarak kazasız belasız sür kardeşim aracını...
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Bora emmiye desem ki al abi VE RS le rollinge çık
Her halde o akşam olucakları hayal bile edemiyorum
O derece istekli görüyorum seni bu aralar
Arabanın şanzımanı bir kere kırar anında![]()
Hatta onun takma ismi ''şanzıman kırandı'' ClioRS çilerin arasında![]()
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
araçlara maşallah arkdaşlar.. ne polishmiş yaw..
işçiliğin karşılığı parayla ifade edilemiyor ne yazık ki aynı zamanda değerini bilen de pek az..
satarayak banada söktüreceksiniz ama neyse dur gaza gelmeyeyim![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Maaşallah güzel güzel denemişsiniz
Alican hayırlı olsun.rs ten vazgeçilmez
bora abi bırak su 13 de dıretmeyıbıraz kesenın agzını aç vereyım sana benım RS i
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)