musti vtec tede bunları uygula kanka kupayı al gel buralara :D
Printable View
fazla merak iyi degildir ;) gerekenler akhisarda verilecektir illa ögrenmek istiyorsanız UTKU SELAMOGLU undan ögrenebilirsiniz ankarada ac ile gece deneme yapan şef kadir e tugbay üstada burdan kucak dolusu hp yolluyorum :)
eywallah bıladerım sevınırım keske gecen olsada bizde üstüne bişeyler yapsak arabamda malzeme yoqq tam anlamıyla herkeste olan seyler kı onlardan eksıklerım bile war..herkes emek werıyo herkesın hakkı bişeyler terleme meselesine gelınce ızmırde 2 yarıs cok keyıfsız gectı zaten umarım akhısarda terlerız:)
sende uzatma ıstersen bıladerım yazdıgın yazıda akhısarda gazlayan araclarda walbro war demıssın bende hepsinde yoqq mısal kendı aracım anladın atalya falanda gecmıyodu o sebebten yazdın sımdı sende yazmıssın onu kastettıgını sıkıntı yoqq;):icon_tup:
heyy maşşallahh atarlar hafifdende olsa giderler varr. bol kalkışlı ve hızlı bır akhisar hepinizi beklıyorrrr.
inşaşalh kımse sorun yaşamazda en hızlınız bellı olurrr. şimdiden bol şans hepinizeee. DRAGGER'LAR
yarıştan önce her kez arabasına biraz kibar davransın sorun çıkmadan yarışı tamamlasın :)
onur masallah biladerim cok hızlısın dikkat et rüzgara kapılma :))) nazar değmesin arabana..
Onur maşallah kardeşim ok gibi fırlıyor araba ;)kamera bile dayanamamış ilk videoda :D :D
Demekki kalmış almadınız parça :) kimseye bi atar gider yok yanlış anlaşılmayalım sonuçta herkez emeğini yarıştırıyor burda ne konuşssak boş herşey piste çıktıktan sonra belli olur herkeze sorunsuz sıkıntısız yarışlar gazamız mübarek olaa :):icon_tup: bu arada araç benim deil çok yakın bir abimin .
beyler igneleyici laflardan sakınalım..
aracı olan, hazır olan, gelir akhisara! aracını dener görür.. ak ... kara .öt orda :D
dua etmiyorsunuz yarışacak aracınız var biz 1 seneden beri byy çekiyoruz aq:D
onur sana niye pm gönderilmiyo la :)
kanka sorun var sanırım cep numaranı versene senin ki silindi bende arayayım
adminler kontrol edebilrler mi niye pm alamıyorum :)
büyük konusmak allaha mahsus zaten hiçte tarzım degıl umarım sıkı olmustur aracınız hayırlısı olsun akhısarda görüşmek üzere:icon_tup:
186.7 cok ciddi bi rakam aracında olanlarıda duydum cok gecmenız lazım beni 175 hp dayno werisi war aracın kısa cip piston 52 olanlar bende sendekı + larıda biliyorum zevklı bi yarıs olur inş...izmir yarısındada antalya aracları ıcınde bence en ıı giden senn arabandı basarılar herkese:)