evet söylüyorum rüzgar yapmasaydım 1 araba geçilirdim fazlası olmaz ama yarış bu rüzgar da yaparım gökde gürletirim... rüzgar yaparakta olsa 200 de bıraktığımızda önündeyim :)
Printable View
evet erdinç abicim ikimizinde koltukları sökük bnm hava ala bilmem için fiber kaputum vardı
ağırlık eşitliyeceğimize piston,hafif volan,headers,baskı balata egzantrik lastik 14/60 kısa roll için harika farklarını da eşitlediğimizde neler olur :)
ben bu speclerdeki bi araba böle koşuyorsam bu işi az çok öğrenmişiz :)
ayrıca bu sküleme tarzı soft bi sökülme idi bnm için ben böle yarışmam normalde
DS 106 da söküktü hemde specleri benden çoook daha üstün maksat eğlenmek
onur şu saxoyu sat bizde kurtulalım sende :D ama bu seferde typer alırsın yavrum :)
abdullah abiii bana vtec i satarmısın :D
Sen Hondaya bineceksen hediyem olsun Onur'um:)
Onur senin şu güç/ağırlık hesaplarına hastayım yaa :D Kısa=filtre+egzantrik; Beyin=şanzıman+egzantrik+hıdır; koltuğum senin hıdırına denk gelir, egsozum bilmemneyine denk gelir.... falan, filan, fişmekan :D
Lidyalılar iyiki parayı bulmuş yoksa takas geleneği devam etse bir parça için insanlar sana ne parçalar bayılacaktı :D
Arabalara maaşallah, tekerinize taş değmesin. ;)
Not: Denemeleri üniversite yolunda yapında balkondan izleyek ;)
kcann la deneyeceginiz dogrumu? bana şaka deyin lütfen..
araçlara maşallah çok güzel denemelerdi hacım araba güzel yürüyor çok az bir farkta olsa öndesin ben kendi aracımla buna şahit oldum onur kardeşim senın aracında çok iyi pistonun yok ama rüzgar felan derken ıyı koşturdun atını ama ben arkanızdan gelirken bile gerildim yanımda alper abiyle mustafa vardı acayip yakınsınız birbirinize birde senın şu ani gaz kesmelerin yada fren yayapışın benı çok şaşırttı altımızdaki kötü bir araç olsa sana bagajdan girip komşu olucaktık kendınıze dıkkat edin allah her ikinizede kaza bela vermesın devamını bekliyoruz
sağolasın ümit kardeş Allah razı olsun :)
ümit usta sizin gördüğünüz sadece hacı abinin önde olduğu yerler her yarışta bunu söylüyorsun bnm rakibin önde olduğu yerleri sölüyorsun normalde senle bi sorunumuz yok derdimiz yok ama önceden deneme muhabbetinden dolayı içinde bana karşı bi ufakta olsa bi kırgınlık var bunu her seferinde bnm denemerime yansıtıyorsun bnm araba içinden çektiğim videolar yalanmı gösteriyor yada ben bi oyundan mı çekim yaptım:soru: sırıf inat için bnm her seferinde geçilmemden yana konuşiorsun
neyse sıkıntı yok
kanka ayrıca bi denemenin ara hızlarındaki gidişe değil sonuna bakılarak geçen geçilen belirlenir :)
haticeye değil neticeye bakacaksak onur kardeşim 160 170 de 1 boy gerime düştüğünde rüzgarıma girmeyeceksin güzel kardeşim açılmaya başlayınca sokulma o zaman herkes görsün neyin ne olduğu ümit ve diğer arkadaşlar gerçekleri söylüyor.... TMM antalyanın en iyisi sensin :D seni kimse geçemez....
abicim kusura bakma ozaman ama sende 3 araba veya 2 araba önümde gitte rüzgarına giremeyeyim
herkez gerçekleri söylüyor çünki senin arabanın speclerine bakarak neyin ne olduğuu söylemeye çalışiorlar her şey spec değil ama videolarda görüldüğü gibi :)
benden hızlı olan varsa tüneline sokturmadan önümden uzayark gitsin rüzagarına girdim ve geçtim muahahahah
bak mesela bnm her zaman bi ( B ) planım vardır rakibini geçebilmek için hızlı olmucaksın hızlı düşüniceksin
NOT : bende her zaman aksine Hatice ile yürürüm Netice ye bakarım netice önündeyim abilerin gülü bülbülü sümbülü :D
ama işte sizi saxo kadar olmasada çok seviyorum :D
tartısmaya gerek yoqq yarım boy 1 olsada önde gidiyor ama onur soytam nickli arkadas videolarını zevkle gülerek izliyorum vtec denemeesınde debriyaj specten sonra 106 denemesınde rüzgar spec yapmıssın fena araba kullanıyosun :)