|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Rover 220 TC
|
Bu araç Ankara'nın değilmiydi.Çok iyi yaaa...
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
çok eskı bı vıdeo zaten yazıyor 2008 yılının
Turkıyede baska MSUPRA yapılmadı oda Ankara da Ismaıl abının arabası. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Abi mükemmel hızlanıyor duruyomu acaba hala..
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Eşi benzeri yok,duruyor halen...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
abi yanlış anlamada sen bayağı bi geri kalmışın
![]() Msuprayı bırak türkiyeyi, dünya tanıyor ![]() Best of 2008 : les plus belles préparations __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
sonra bu videoyu tiiye alan bir video vardı drag yarısları msupra ile busanın bu videodaki busalar 300 kesiyor filan deniyordu msupra burada sanırım 354 gibi kesiyordu
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
[QUOTE=Garaj38_EMRE;2446592]abi yanlış anlamada sen bayağı bi geri kalmışın
![]() Msuprayı bırak türkiyeyi, dünya tanıyor ![]() Est kardeşim sende yanlış anlamazsan bende şunu söylemek isterim; Hep ileride kalmak için kendime hiçbir faydası olmayan boş videoları takip edip saçlarımı dökeceğime, canımın istediği vakit sadece zevk ve keyif alarak bu işleri takip ederek geri kalmayı tercih ederim.İnsan hayatında önce sağlık ve ardından huzur gelir.Msupra'nın normalde bana ne faydası var hiçbir faydası yok..Kim yaptıysa ellerine sağlık bize sadece tebrik etmek düşer.Haa ben video yu yeni gördüm ve yorum yaptım olay sadece bundan ibarettir..
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
daha yeni geçen bindim, daha hızlı suanda
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
[QUOTE=tuncayakyz;2446638]
onun için laf sokmanada saygı duyuyorum
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Est laf sokmak değil bak yanlış anlamışsın beni öyle algıladıysan özr dilerim sadece kendimi bu tür videolarla işim gereği çok güncel tutamam onu araştır bunu araştır şunu takip et kısaca bitmez bu işler yanii
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Cem slm kardeşim ben Mustafa'nın arkadaşıyım.Kocaeli'den diyeyim Turboteg var kendisinde hatta 0.5 barlık yazılım var üzerinde o yazılımda sana aitmiş geçen aramıştı seni hatırlarsın belki..
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded Son Düzenleyen tuncayakyz; 17-07-2011 22:19. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() akşamınız güzel olsun abi
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Sağlıcakla kal kardeşim...
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
msupra zx12 ile denemesinde 364ü görmüştü yanlış hatırlamıyorsam
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |