allahım bu paraları neden adaletli dağıtmıyorsun :D
Printable View
allahım bu paraları neden adaletli dağıtmıyorsun :D
ne denir ki..yazık.
:):):):) para var huzur var abi ama emin ol ki evosu ciddi anlamda temiz bu video seneler öncesine ait hatta o gün bende oradaydım kendi lastikci dükanının açılışı vardı ayrıca şuan öyle bir araç yok diye biliyorum ben ve adam zaten o aracına o kadar önem de vermiyordu :):):):)
araba cupra degıl ama 1.6 da olsa yazık gunah sacmalıktan baska bsy degıl
yazık ya. ama sağlam araçmış :)
o arabaya öyle bir tampon takacak kapasitedeyse zaten uçurumdan aşağı atsa arabayı haklısın derler...
plakayı bir yere not alında sahibinden temiz ilanını görürsek gider döveriz :D
yav adam kalite konrolcü aracın ne kadar dayanıklı olduğunu göstermeye çalışıyo burda :D hatta kaza testlerinde de yine aynı arkadaşı şöför koltuğunda oynatıcaklarmış, dublör istememiş 150km hızla giderken karşımıza düz duvar çıkarsa seatin dayanıklılığı ne olur diye test ediceklermiş :D :hihih:
yazık inanamadım bunu nasıl yapabılır bir canlı
o taş yolda aglattın arabayı senın aklını
Adam yapmiş dağilin :D :D ben öyle bi yola girdim mi gaza basmaya korkuyorum adam neler yapiyor helal olsun gerçekten
plaka MEL değilde mal olsaymış cuk otururmuş
bu videoyu izlerken arabaya acıdım ya,ne insanlar var şu memlekette,daha neler görücez.
para var care var
10 numara pilotaj
Ovv good burnout car drift yanlama :D :D :D
gerizekalı almış araba yaptığı şeye bak o zeminde bu hareketlermi yapılır çocukken içinde fln kaldı galiba elfreni çeküp lastik yakmak fln