|
|
#1 | |||
![]() |
2. vites haraket halinde basıldı hoş sesler var paylaşmak istedim
özellikle 16. saniye vites çakışta çok hoş ![]() ‪2ssss.avi‬‏ - YouTube bide bu var efsane çatarapatara yakında bu kadar çatırdamaya devam ederim sanırım 22. saniye http://www.youtube.com/watch?v=Deweu6jPeZI __________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 18-07-2011 18:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Fazla ignition cut un zararlarını gorursun sende benım gıbı
pek saglıklı degıl su vtec e masallah __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
2. video çok iyi
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çoğunlukta kapalı zaten arada bi kan kaynaması sonucu sıkıntı gidermek için açıyoruz zararlarını biliyorumda bilemedim pek dert etmedim bir türlü sonuçta hobi car gündelik bişi değil 3 haftada bir ancak çıkarır oldum dışarı
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
awp gibi patladı maşallah
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
doğruyu söyleyin havaya sıkıyonuz de mi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Yakinda 9200
ama bukadar eglence yeter sana 7500 rpm takil sen oyle biraz
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
1 video daha var ama bonus o.onu paylastirmiyorum
guzel suprizim olacak sana bebegim.ozlemis beni SU VTEChttp://www.youtube.com/watch?v=Oue3oAa42fo http://www.youtube.com/watch?v=UnpVR93Z_iU __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. Son Düzenleyen MKT; 19-07-2011 00:51. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
en basıtı wıdeband sensorunu bozuyor
ve ozgunun soyledıgıne gore ust kapakta cıddı zarar olusturuyor __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
redline noktasında ateşlemede ve benzinde aralıklı kesiklik olmasından dolayı siboplarda ve yanlış bilmiyorsam zamanla piston tepesindede sorun oluyor.çok uzun süre launch control yapmakta pek hoş olmuyor mesela.ama bunu bilinçli birkaç saniye yaptığında ve kullandığın internaller kaliteli olursa sanırım çok fazla sorun olmaz
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
umut bayılır böyle şeylere..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
yıne ne halt yedınız laa
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Aldım vtec'i vurdum kırbacıı vurdum kırbacı
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
afferınn
danaya soylede beniı bı arasın
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yok
|
2.video efsane gerçekten
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: --
|
hey maşallah ateş edio
kurusıkı ile sıktınız dimi orda![]() ![]()
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
maşallah güzel sesler de sanki baskıda bir sorunmu var geç toparlanıyo araba geçişde
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
stage4 baskı balata var 2000 km oldu takalı.baskıda yada balatada bi sorun yok.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|