|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BZ S3
|
BZ S3 REVO STAGE2 + & S3 REVO STAGE2
‪BZ S3 & S3 & 20G TURBO STI‬‏ - YouTube BZ S3 STOCK TURBO & 20G TURBO STI ‪BZ S3 STOCK TURBO (K04) & 20G TURBO SUBARU STI‬‏ - YouTube BZ S3 STOCK TURBO & 20G TURBO STI ‪BZ S3 STOCK TURBO (K04) & 20G TURBO SUBARU STI vol2‬‏ - YouTube ‪BZ S3 STOCK TURBO (K04) & 20G TURBO SUBARU STI vol3‬‏ - YouTube ‪BZ S3 STOCK TURBO (K04) & 20G TURBO SUBARU STI vol4‬‏ - YouTube eczacı murat abime çok teşekkür ederim güzel bir gece oldu gelen ve GELMEYEN bütün kardeşlerime teşekkür ederim. __________________________________ Mustafa GüNeŞ BZ S3 Son Düzenleyen 34GUN34; 19-07-2011 11:27. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CUPRA T500 GT3071 R
|
müthiş bir geceydi,emeğinize sağlık.murat ın sti tek kelimeyle harika gidiyor.hacım ın s3 ü nede kelime bulamıyorum ALLAH kaza bela vermesin.ilk defa böyle giden bir s3 gördüm ciddi hızlı.RABBİM hepimizin arabasını kazadan beladan arızalardan korusun.
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
hayırlı olsun abı,arabada yapım asamasındayken gormustum maslakta haberını oyle aldık kazasız belasız kullanırsın ınsallah,vıdeolardan da gorulcegı uzere bayagı atarlı olmus yenı araban
![]() kac bar peak,kac bar cont gıdıyor araba ? |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
araçlara maşallah s3 ün specleri nelerdir
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: BZ S3
|
eyvallah kardeşim. kendi çapında oldu ALLAH ın izni ile yoksa kimseye atar tutar yapmayız tanıyosun bizi.
__________________________________ Mustafa GüNeŞ BZ S3 |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
s3 stock böylemi gidiyor
vay maşallah subhanallah allah kaza bela vermesin cümlemize
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yookkk
|
masallah s3 e, okuyup ufluyorsun sanırım mustafa kardes
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
S3 çok güzel maşallah
Hacı abi Allah utandırmasın yanlız öteki S3 te revo stage 2 seninkide revo stage 2 neden okadar fark var aranızda kafa burun gitmesi lazım iki aracın Bu vag grubu motorlarda damı ciger meselesi hakim
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
stage2 ye dahıl olmayan meth ve forge wg var belkı hacı abıde onlar vardır aradakı fark ordan gelır
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
çok güzel geceydi gerçekten tüm araçlara maşallahta bu vag lar nereye gidiyo çok merak ediyorum.
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: є46 MЗ & stage 4 тғѕι SЗ
|
aracım sti'de 20g turbo kiti var aracın bir eksiği yok sadece headers yok son susturucuda biraz ufak greedy marka.aracım 1,85 pik yapıyor 2 ve 3 viteste 1,5 le yürüyor 4,5,6 da 1,8 de tutunabiliyor.
bir denemede 1,9 ve 2,0 bar denedim ama daha iyi gitmedi gibi geldi bana.. güzel geceydi araçlarımızı tanıma fırsatı bulmuş olduk gelen herkese tşk. ederim s3 de ise stage 2+ metenol evc 1,9 pik 1,5 ile yürüyor die biliyorum. diğer s3 benim eski arabam 2+ metenol yok 1,55 pik 1,1 ile yürüyor eksik yanlış varsa arkadaşlarım düzeltir |
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kesıcıye kac barla gırıyor hacı abının s3 ? tfsı da kullanılan k04 ler bayagı farklı verım konusunda
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Akpil....
|
maşallah araçlara kazasız belasız diyelim kısmet olursa bu hafta içi bide biz deniyelim s3 lerle subaruda güzel olmuş kısmet olursa murat abi senlede deniyelim.
__________________________________ Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır. |
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
ben 3076 s3 de 3071 takınca daha denk olur denememiz dostum ![]() bu sırada sende rahat durursan tabi... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
__________________________________ Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
abi şunda not düşeyim bizim araba dynoda 386 seninki 420 hp genede fark var aramızda
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
dostlar birbirini üzmez abi keyif yaparlar
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|