+1 Maşşallah Cenk abi :)
Printable View
Biri Stock Biri doluysa eğer fark biraz garip olmuş stock olan peşini bırakmamış maşallah cigeri çok görünene göre :) Allah kaza bela vermesin araçlara
yazılan o.dyno verisi oymus :) detaylı bilgi sahibindende var.bende gti kullanıcısı olarak inandırıcı gelmedi.
13.59 biraz farkı var.bi önceki denemede HKH gti sökülü değildi.en son denememizde söküp geldi.bi + da ordan var
Teşekkür ederim. :)
Maşallah araçlara..
Tr Ye Kocaman Masallah :)
biz filtre egsozla , filtre egsoz timing chipli 106yı geçtik diye kıyamet koptu stock olduğuna inandıramadık sana kolay gelsin üstad:) ciğerine nazar değmesin masallah:)
Ne varsa stocklarda var arkadaş
Bende aynı derdi çok çektim
Yazılımsızım - Filtre eksoztluyum diye inandırmamıştım zamanında
Maşallah
ben 3 sene inandıramadım kimseye stok olduğuma :) sizin gene iyiymiş maşallah araçlarınıza
ben bir vtec ciyim ama 106 gti a headers takıldımı ters tepki yapıyor yani araba daha kötü gidiyor
http://www.techturkey.com/forum/vide...-tr-106-a.html
Sagolsunlar çirkefliği görüyosunz :) adamlar yürümediğimiz videoyu koymuslar.burda bariz belli zaten bırakılan.Allahtan video cekmişiz. Bizi tanıyan tanıyo :)
biz canlı canlı ordaydık ve izledikk oakdar dolu bi arabanın stock bi 106'yı sadece 2 boyla geçip ve arkasındanda sanki dolu bi arabayı geçmiş gibi sevinc gözyaşları dökmesi çok saçmaa bence oturun ağlayın orda:)tr'ye yapılcak çok ufak bi değişiklikle hkh'yi geçer diye düşünüyorum:)sonuçta benim gördüğüm kadarıyla HKH plakalı araç RV saxodan bi 5'lik fark yiyiyodu:))maşallah tr'ye kazasız belasız...ee tabi burda pilotajlıkta önemli...;)
gene inandıramadık.adam ayrıca bıraktığımız videoyu eklemiş.bariz belli zaten.
inş inanacaklar. :)
sindiricekler kanka :) acelemiz yok.biz daha bırdayız :D
Beni RPMTURK teki çoğu kişi tanır.öle çakma kolpa video koymıycagımı bilir.zaten arkadsların eklediği videda bıraktığmz belli.kararı gene siz tecturkey üyelerine bırakıyrm :) saygılar diliyorum..
maşallah araçlara tr gtı ayrıca maşallah :icon_tup:
en sevdiğim spec: filtre egzoz:):icon_tup:
Cenk sen rahat ol kardeşim görünen köy klavuz istemez, senin araban güzel bi gti ve tutunuyor bir çok araca :) İzmir'in apaçileri işte elden bişey gelmez :D
kanka maşallah TR ye..:) imam power(ag gti) wardı yerini şimdi stock power(tr gti) aldı desene..:P
:icon_tup:
bundan sonra kalkıcağım adamları iyi secicem.yapcak bişi yok kanka :) ama ii bizde video çekmişiz.ferroyada deneme teklifnde bulunmuştuı kısmet olmadı :) ben değerlendirmiş oldum güzel güzel.memnunum bi sıkntım yok kanka
Anmelden | Facebook
bu videoyu izleyin apaçiler:))) aradaki fark size kapak olsun siz kaşındınız yoksa dengim degildiniz.. varsa gecicek aracınız benim yerim yurdum belli...
Radyatörcü MURAT
RV yide getirin kardeşim görelim bekliyorum senin gözünde sorun var sanırım 50 kişi farklı gördü sanrım 2 tır boyu fark vardı aramızda bu video cok yakındab başladı 3 viteste bırakta 4 5 boy farkl olsun 4. ve 5. viteste fark 10 boy dostum bu işten anladıgınızı düşünüyosunuz ama bi .ok bildiginiz yok..
o video ile avunmaya dewam et kardeşm :)
murat ben hakan, kardeşim bi laf vardır yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye. senin muhatabın çipli kısalı arabalar, ben sana ağır lokmayım yutamazsın beni, seni araba diye yapar otobana salarım, ki zaten her denememizde araya izmiri soktuk, sen ksk ayrımına gelmeden ben hava alanı yoluna varıyodum, ne içiyosan banada ver ondan bitanede bende RV'yle bugattiye falan atar yapayım :D