|
|
#1 | |||
![]() |
Miami Tayfun dostumdan aldıgım ss magnım replica sadece ufak bir ses denemesi
![]() http://www.youtube.com/watch?v=LTT8m4p3iZg&NR=1 __________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
redbull'un amacı nedir ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Redbull kanatlandırır mantığıysa araç vtec sonuçta ne kadar kanatlanabilir ? Fazla mı ezdim kusra bakma
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Maşallah abi. tercih meselesi ama ben olsam daha değişik daha patırdayan bir eksoz yapardım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
redbulldan reklam alıcaktımda onun için öyle denedik
olmadı anlaşamadım ama kanatlandırır ya o bakımdan patır patırdı önceden ama malüm polisler Mersin de çok sıkı
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
__________________________________ Muratcan ÇADIRCI 0 530 687 72 21 Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: PD TDI R
|
Hızlı bir kalkış bekledim. Olmadı başka zaman inş
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
maşallah..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bende cocacola koyuyorum depoya
daha ıyı oluyor bence bı deneyın 330 luk cola 2 çay kasıgı mazot ıle karıstırın ustune 97 oktan tamamdır __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
iyimiş karışım deneyelim
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bu arada herkez sıkı bir kalkış bekledi bende
ama o an kalkmadım nedense neyse onuda yapar çeker atarım dostlar güzel yorumlar için çok teşekkürler
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
işin şakası maşallah araban cok dırı duruyor kazasız belasız
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Malesef :(
|
bide burn ü dene .
__________________________________ İçiyorsam sebebi çoook . |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
saol dostum güzel dileklerin için gözümüzden sakınarak bakıyoruz
allah kimsenin arabasına kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
maşallah pampa polısler rahat bıraksa çaksak greddy ı buddy clubı apexıy skunk2 fln
![]() herkes bı kalkıs beklemıs hazır kalkılmışı var ızlersenız ss magnum ![]() VTEC RUNİNG... - Car Videos on StreetFire __________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|