yok yok basmamış merso. yıldızı yeter::D
Printable View
Yıldızın aerodinamisiyle zaten 100 kmden 200e çıkıyor gaza bastığı için değil bencede basmıyor haklılar :D
konunun içeriğini okursan, çok farklı güçlerde motorlar kullanılmış cl kasada..cl500 olup amg görünümlü amg paketli bir araçta olabilir veya gücü 350 hp civarı olan amg modeller varmış buda olabilir.
300 veya 350 hp arası bi güce sahip olsa bu ağırlıkla aynı videodaki gibi gitmesi gerekir zaten.
He kaldıki videoda ilk gaza basış anımızda 100 km de iken , gazı bıraktığım anda hız 200km civarında..Sence Gaza basmıyorsa nasıl bu kadar kısa sürede 100-200 yapıyor ?
Onu bunu geçte Enes abi, Akhisar'da da güzel kaldırdın arabayı. Ben izliyodum pc'den, nedense senin kalkışların çok iyi gözüktü, lambaları çok iyi takip ettin abi kutlarım.
1.5 dizel meganla video yokmu gardaş bursa otobanında denk gelmiştik
Bana mersoda basmış gibi geldi ?
bizi radara bi soksaydı göstercektim ona ilçeyi kasabayı :D Yol bilmiyoruz adamı takip ediyoruz mecburen, geçtiği yerde trafik alt üst oluyor attığı makaslardan :D
Eyvallah kardeşim Renç ve Soner Çevik sağolsun iyi motive ettiler antremanda.Onun meyvesi oldu biraz o pilotaj :)
Merso basmışta tayyar ayırmaya başlayınca bırakmış bunu anlamayacak bişi yok videoda.
ben cl 55 amg nın sahıbıyle konustum sımdı sıze bu bılgıyı aktarmaktan mutluluk duyarım
arac 355 hp lık amg modelıymıs
typer basmamıs heralde :D
diyerek olaya yenı bır bakıs acısı getırıorum :D honda dusmanları bana saldırabılırsınız 6 dan sonra evde olucam ona gore savas acın :D
Bence kral çıplak arkadaşlar :D
OFF YA amma uzadı konu getirin en hızlı v12 li mercedesi geçeyim bu akşamda rahatlayın
adam cıkarıp masaya koydu beyler :D :D