gereksiz hareketler..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Otomobil severlerin toplumda cahil, kuralları hiçe sayan tipler olarak görülmelerinin birincil sebepleri işte.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
Trabzonda KoniClub toplantısı @Sanayi
306'nın sahibi de ne işi varsa doğanların arasında -doğancı vurduktan sonra arkadaşları ile 306'nın sahibini azarlayıp yollaması da başka bir olay-![]()
Bazı Şeyleri Abartmamak Gerek![]()
![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
e30 hala devam ediyo dönmeye
Show must go on![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
evet olurdu çünkü bu onların işi , olmuyosa abartmamak gerek ,,, araba gitmem dedikçe arkadaş asılmış gaza , el frenine,,, artı olarak öyle biyerin göbeğine arabamı koyup izlemezdim herlade... eğer yaptıysam bunu , arabamın başına gelenlerede ses çıkaramazdım sanırım ,, ''ORAYA KOYMASIYDIN '' derler adama , sonra ..t olur kalırsın..![]()
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
valla bu forumda sıfır çizmeyle ilgili görüşler hep aynıdır keç senedir burdayım.. e30 değil e92 m3 yapsa değişen bişey olacağını sanmıyorum.. bkz. ankara drag videoları
buarada benm arabama çarpıcak bi de beni azarlıycak, yok öyle bi dünya .. varsın 10 kişi dövsün susmam ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)