kanka benim aarç 6 atıcanca oturuyo yola 5 kardar sarıyo:surucu::scared:
Printable View
dur bi tek başıma çıkıyım ıslak yola 4 te sarıyım selçuk gibi ahaha
neyse konu mahfoldu arkadaşlar normal yorumlardan devam edelim adamın konusu pert olmasın
Ulan senelerdir RS kullanıyorum böyle bir RS görmedim :D
Yolun eğimimi
Vtecler mi açılıyor RS te
Anlayamadım ne olduğunu :)
Deposuna yarışalım denilmiş arada laf ağızdan çıkmış
Valla ne desem az
Bizim oralarda davasına inanmış derler
İnanmış beyler dağılın diycem
Azcık karışsın ortalık :D:D:D
selçuk kyusura bakma cidden ama yaran var gocunuon gliba denediğim yol yayla bp nin ordan bizim eve doru yokuş yukarı bu 1. 2.si vtec açıo işin makarası anlamadıysan bişe diemem hee çok denemek istiosan gel bu gece sıkalım ben anlamam eksik vs var ? benimde çok eksik var ama lüks etmiorm sölemiorm bahanesiz ciddiyim
hakket yaa alican depo demişsin ne ayaksın sen parayıvurdun herhalde:Dokadar rahat olduğuna göre
beyler 6.vitesi olanlar konuşsun lütfen burda 5 olanlar kendi aralarında grup kurabilirler :D :D D:
Devirde böyle bir zıplamayı benim yanımda yapsana ?
Yanında otururken düzgün bir yolda ?
Merak ettim
gel yapıyım sizin gibi kusura bakmayın 192 191 hp verdim die dolanmıorm otoban dyno benim dynom ;) ben 170 hp verdim hadi 22 hp yi gösterin bana 3-4 boyla bırakın bu işleri bizde rs bindik kullandık neyin ne *** oldğunu bilioz her konuda alttan laf sokuosun aklın sıra dün bi ton kişi gördü nasl kadran videosu çektiğimi yokuş yukarı sara sara 2 kişiyim araçta ben bazıları gibi yalan dolanla işim olmaz yokuş aşağı vs hee sen şimdi dersinki 1. vtes bastın 1 deil 2. 3. vites orda yokuş yukarı ztn videoyu izle yokuş aşağı tam incek tümsekten bıraktım ;) farkeden farkedioda körmüsün anlamıorm.. harbi ayıp oluo artk
valla kardeşim deneyin bizlerde izleyelim herkez gelsin herkeze benden çay şakire yok:D
kaancım kardeşim benim sölermisin benim kapak işletmediğimi ;)