Vay beBen şu an yazlıktayım Alican Büyükçekmece sahilde
Arka balkona geçip mangal yakıcam
Kafam kuş gibi rahat
Sen kendi başını ye
Dolan dur madem oralarda
Seviyorum seni
Hadi baş başşşş
Vay beBen şu an yazlıktayım Alican Büyükçekmece sahilde
Arka balkona geçip mangal yakıcam
Kafam kuş gibi rahat
Sen kendi başını ye
Dolan dur madem oralarda
Seviyorum seni
Hadi baş başşşş
ben başını yediririm kanka başımı yemem =) yokuş dedin devir atlıo dedin körsün glibahee bide kapak işlemişim ben güya öle diodun kaana sor söler
Adam g*tü yiyen gelsin yazdı, sen yazlığında rahattasın. Hmm mutlu huzurlu günler o zaman![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
beyler neyin tartışması anlamadım alicanın kapak işli değil..emme alt taraf bozuktu onu düzelttik..selçuğunda kötü emmesi onunkinide düzeltince bugün yarın yapmış olurum hep beraber denersiniz bende izlemeye gelirim iyi muhabbet olur.yıldızınızı bir barıştırın artık...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
arkadaşlar bu konudakiler arkdaş atışma yok laf yediriyolar birbirlerine ama sıkıntı olucak şeyler yazmayın buraya hekez okuyo kinin ne yazdığını ona göre yorumyapıyo lütfen...
yok aga her konuda bi alttan lafta benim yaram yok yarası olan gocunsun kusura bakmasın kimse kapak işlemişim onu yapmışım bunu yapmışm kadran koyduk yokuş yukarı basmama rağmen yokuş aşağı basmışım ulan bu kdr millet kör sanki videoda bellioluo yayla bp nin ordan balıkçı kenanın oraya kdr altmı üstmü sölerler .. laf sokana fena sokarım sanki bizim arabamız 4 4 lük eksiğimiz yok biz bilmioz dynoda 192 vermeyi dyno dyno en iisi otoban dyno deniceksin benimle yan yana o zmn belli olucak .. 192 verdiniz ben verdim 170 işte az vermişim ama araç yürüo yapcak bişi yok.. kamerayı aşağı doru tutuoz die yokuş aşağı olmş![]()
10 11 gibi olucam kısmetse...alicanların oraya gel ali sende öle yapalım daha iyi..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)