Aynen dediginiz gibi bu havalarda cok şişiyor motor hele biraz yüklenerek gittinizmi hemen yağ sıcaklığı artıyor bir süre sonrada gaz kesiyor :)
Printable View
maşallah
iki videoda gözüme takılan :D birinde 34 derece birinde 30.5 nekadar arayla cektinzde okadar derece sogudu yada ısındı hava :D
bu sıcaklarda *****. fakat aracın 0-100 cok rahat güzel 200Lerde yorgunluk başlıyor havadan olsa gerek yinede sonuc scirocco Kazasız belasız kardeşim
0/100 cok ıyı ondan sonra agırasıyor hava derecesıne gore cok sıcak soguk havada tekrar denersenız bıraz fark edıcektır :)
Dün aynı yolda gazladım, düzde 195' de takıldı ibrem biraz eğimde 215' i gördüm. Yanlız Rocco' nun 100-200 hızlanması düşündüğümden oldukça zayıfmış... Bu durum iştahımı kabartmadı desem yalan olur :D
Rool' de denemek isterim...
maşşallah kazasız belasız gayet eğlenceli hızlanıyor
herkes 100-200e kötü demişte, bence o güçte bir aracın ulaşabileceği en iyi derece bu, stock bir vtecin 100-215kmh derecesine bakıp kıyaslayın, kadran sapması açısındaın öyle bir fark oluşacaktır
Evotech Stage 2 Yazılım+Downpipe+Bmc Hava Filtresi Yaptım Eklediğim Videoları İzledimde Arabaya Stockken Gitmiyormuş Yahu :)
şuan 50-150 10.1 Sn Stockken Neymiş Öyle Berbat :)
Yeni Videoları Yakında Eklerim :)
Maşallah,bu arada 2.videoda düz bir hesapla 5 kmde yaklaşık 7-7,5tl yakmışsınız :D Baya baya yakıyor bu tsilar okşayınca :)
Maaşallah kardeşim, Allah kaza bela vermesin :)
yeni videolarıda bekliyoruz :)