alıcan k03 lu su setup ın devrı 3 de 90 dır bılgı olsun dıye dıyorum.sız denemsınız olms btmıs tabıkı onu tt nın sahıbı dusunsun bundan snrasında.zaten vıdeoda da bellı tt tekme yemıs gıbı gelıyr arkadan
Printable View
alican bnde k03 varken geçiodm seni hatırlamıomusn yoksa :D:D:D:D
3.vitesini bilemem ama sen 2 80 o 3 80 olmamıs ama size uyarsa bize laf dusmez.sonucta isterse 10 ileri olsun ona göre denemeye geliyorsun :) iki aracada masallah diyelim.
maşallah :D bu arada cam car kim yaw :D tt öndeyken son videoda kafa kafaya diyo :D bide ilk videoda sen bnlaru geçiyosn basma muhabbetide iyidi :D
cam car benm araba videoyu çeken can's :D:D:D
ahaha seko GRY tt ıle bız vıdeo cekıcez gurayda basıyor adamları gecınce cekemıyoruz dıye bende onların bır vıtes fazlasını we yarım gaz basta cekelım dedım orda koptu olay :):)
bu arada maşallah araçlarınıza gençler :)
canın göz muayenesi olması şart :D :D
ahaha sonuç olarak yokuş yukarı basınca 180 190 a kdr ki videolarda belli oluo 3 180 bitio 4 e atıorm 4 te baya gidioz götündeyim tt nin .. düzlükte basınca 200 lere kdr sorası ztn tt geçio aksini inkar eden yok =) Maşallah benim beklediğim gibi oldu tutundum snçta :D
3 de 80 de tt direk bence gitmesi gerekir iki aracada maşallah.
birkana 2.0 TFSİ efsane kuralı olan :D 3.vites 80'nin şart olduğunu söylemem gerekiyor. :):)
Tebrikler RS e 150-160 lara kadar tutunmuş