özür diledim dimi, davayı geri çeksin diye :D:hehe:
o olayıda pek kimse bilmiyor ya sıyırtıyorsun gündeme gelmiyor hiç :D
Printable View
yaa yakıştırsan noluo selçuk arkadan video koyup onun altına mal salak gibi yorumlar bizim hakkımızda sizemi yakışıo ? adamlık bu kdr nese bişe demiorm 30 farklı siteye facebooka kdr video koyup altına mal salak gibi şeler yazılmasıyla olmuo bana yakıştıramıorm deme küfürle deil buraya gelince farklı şeler olcak dioz kaç kez knştk hala adam olmuo biz napalım ? spastik mi bu arkadaşınız ciddi soruorm spastiklik varmı beyni bnasmıo gliba . nese ne s. et
senin msjı uykumda okudum kanka 1200 km yol papmışım :D
yaa neyse beyler başlareım şimdi okanada şeyede.. konu hiiç oldu normal yorumalra dönün
ss yc yi geçer ama ss in özel formülü var alican bunu unutma :)
alican okanla denermisin ?
bak ne kadar dogru bır konusma cumlelerden olgunluk akıyor ama dedıgım gıbı ....
Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak
İkimizin de saçları ak
Öyle durup bakışacağız
Belki bir deniz kenarında
El ele maziyi konuşacağız
Benim içimde yanan ateş var
Sevgilim ne zaman buluşacağız
http://i55.tinypic.com/1z71u6r.jpg
bak ne kdr doru bi resim bana bu lazım laf deil
Bira bitti :D Tartışma yoksa bırakıcam. Varsa ikinci şişeyi açıcam hadi :D
kumbur gaza bilet varmı bi kişilik bende varım:D
1 kasa daha al gel :D
konu dagılmasın burdan devam edelim :D
http://www.techturkey.com/forum/kars...amp-ss-rs.html
Ben gidiyore yakında dönünce yeni oyuncağımla oynuyacağım buralarda :D:D:D
maşallah araçlara YC bana saplarmısın kanka :D
maşallah her iki aracada gardaşım iyi yürümüssün :)
eyw gardaşım;)
buarada alicanında dediği gibi biz sadece arabalarımızı görmek istedik arabalar hepimizin aynı sitedeyiz hergünde beraberiz belki 2. vites denediğimde farklı olabilrdi belki olmayabilirdi o ayrıntıya çok fazla takılmak istemiyorum sonuçta alican kanka sende çok iyi biliyosunki kilo avantajın vardı:) neyse uzatmaya gerek yok arabalarımızı gördük setuplarıma göre farketcekmi arabam onu merak ettik ve kardeşçe çıktık denedk yorumlar için herkesede teşekkür ederim.
senın arabana patınaj cektırmeye calısıcaz yıgıt ole dıyor :D
sonuç bence tahmin edilen gibi, audinin , spor kompakt araçlara üstünlük sağlaması çok zor , yüksek hıza kadar