zevklı deneme olmus masallah araclara..14/60 bayır asagı süper bi kısa..caddede böle ii hacı bi yerden sonrada 14 60 iidir :) draga gircegın zaman dahada kısaltmak mantıklı tabi..kazasız belasız...
Printable View
zevklı deneme olmus masallah araclara..14/60 bayır asagı süper bi kısa..caddede böle ii hacı bi yerden sonrada 14 60 iidir :) draga gircegın zaman dahada kısaltmak mantıklı tabi..kazasız belasız...
Maşallah her iki araca da..
mahaşallah mahaşallah
maşallah denk bi deneme olmuş
edit:hadi alevlendirmiyim ortalığı :D Tebrikler
Her iki aracada Maşallah.
Maşallah Ds 106'yı seviyoruz :icon_tup:
Evet arkadaşlarr araçlar denendı ve görüldüki birbirlerine yakın arabalar fakat yarış 60-220 arasında yapılabır rolll denemesiydi.
Hacı bıladerım kısa olan 5. Vitesın bıraz avantajını yakaladı fakat hv saxo üst devirlerdekı performansını yıne gösterdı ve 220 km hızlara gelırken farkını gösterdi.
Hv saxoya en yakın araba ds 106 maşşallahh 1.6 sınıfında n/a olarak antalyada rakıplerı yok şuan.
Bızdekı daha net ve düzgün hiç kesintisiz videolarıda bırazdan yeni bir konuyla yükleyeceğimmm.
Ds 106 ya oy veren herkeze teşeekkürler. Burdan taraflı konuşuuluyor. Gerçek kısmı hacı bıladerım ve bizde çok iyi biliyor... :)))))
Valla ne DS ye nede HV ye laf yok ikiside süper yürüyor ben bu videodan su araba önde vs gibi bir sonuç çıkarmam bana göre denk araçlar...
Maşallah ikisinede...
erdinç kardeş ben geçildim ettim demedim sana 220 kadarda hiç basmadık sağlıklı deneme olmadı korna duymuyoruz dedim kingo mingo vs yok bu durumda bizim eklediğimiz videoda belli yolun boş olmasına rağmen emre bana çok yakın yürüdü hatta 2. videoda yanaşmış bildiğin tünel var benim çıktığım sırada.. isterseniz tekrar deneriz benim arabam 2. araba değil kimse kusura bakmasın.. Tekrar deneyelim dediğimde kabul etmediniz..
Not şanzumanları denkleştirmek için 13 leri takmak istediğimde kabul edilmedi ve 15 jantlarla yürüdüm..
hacı şimdi denemediniz demen yalnış olur enson çıktığınızda farları kapatıp tekrar gazlamadınızmı. şimdi niye böle yazdın merak ettim. en hızlı olma konusunda bır iddam yok geçilmiyecek bır arabada yok. bılıyosunkı parayı basan maalzemı alan yürütür arabasını.
benım araabamın senın arabandan eksıklerı olmasına raağmen bu haalde gidiyosa senden burda tepki değil tebrik .
sonuçta 220 ye kadar basıcaz dendi 220 kadar basmadık dıyosun o zaman nıye 5. viteste bizim saxo her defasında 200 km hızların üstünde önüne çıkıyo tekrardan.
ayrıca senın araban 14/60 felan değil saxo 4. vitesi bitirdiği anlarda sen zaten 5. vitese atıyosun. teknık konuda ölçüleri bilen varsa burdan yazsın oo zaman karşılaştıralı.
ayrıca kısa 5. vitesın var ve bız 240-250 kadar çıkan 5. vitesımizden hiç korkmadan 5 te bıle bastık. biz demedik yarış 4. vitesın kesiccisinde bitsin diye. adam gibi yarışdık dostluk kazandı benım için arabaların önemı yok. hv saxo nun eksıklerı bitince tekrar deneriz yabancımız değilsin..
3 KORNA 2 ARAÇ 1 GALİP HACIMMM. EYVALLAHH
Güzel deneme olmuş iki araçta süper araçlarda iyi emek var maşallah diyelim.:icon_tup:
maşallah ikisinede bencede denk gitmişler
BURDAN YANLIŞ KONUŞTUN MUSTI. SENIN ARABAYI YAPMAN BU KADAR YANDAŞ OLMAN ANLAMINA GELMEZZ. HERKEZ OGUN AKŞAM KIMSE AĞZINI AÇMIYOR ŞİMDİ AÇIN ABIM AĞZINIZI KONUŞ. KLAVYEDE HARFLERE BASMANIZA KIMSE ENGEL DEĞİL NASIL OLSA GERÇEK YÜZÜNÜZÜ GÖSTERIN ABIMM.
HV ZATEN GİTMEYEN BIR ARABA SANA YAZILIMINI KONTROL ETTİRECEKTİM ARABANIN BUNDAN SONRA CİVATASINA BİLE ELLEYEMEZSİN ZATENNN :mad::icon_tup: