saol combom ;)
Printable View
saol combom ;)
kim bu Can ya VAV mav traş bunlar:D:D
süpersin Can'ım ama ben bu sahneyi Ankarada izlemiştim zaten:)
Güzel walla maşallah güzel yürüyor mcs sesi falan cok guzel..S2000ler gözümden iyice düştü zaten,ben motor delisi bi adam değilim önemli olan keyif vermesi bana ama abartıldığı kadarda muhtesem bir motora sahip deil bence s2k lar.Bu konuda aydınlatıcı bilgilerinizi yorumlarınızı bekliyorum :)
Baran, takaslayalim kanka :D
yok kanka mustangi gectim 2defa 1inde gecin o soğutmazda,f20c işte bilmemne efsane yok litre başına 120beygir cıkarıyomuş flan fasa fiso geldi bana biraz s2k ne geciyor stock haliyle onu daha göremedim ben :D dün dobloyla kalktım egomu tatmin etmek içn :D:D:D
s2k yı atmosferık yuklıynce sesı cok gzl oluyo ıyıde gıdıo yaw :)
kanka yazma smdi:) 3 defa denedk 1 de Oz drive da yurudu gectn,2 de 2.vitesten basladk ayirdik,3 de yokustu bayaaa bi ayirdk huehu abi laf atma motoruna yikilan bi motor seninki:)
Baran altında atmosferik olarakta potansiyeli yüksek bir araba var
doğru parçalarla e46 m3 lerle yürümen+geçmen,wrx,sti,prodrivelı olanlarını zaten geçiceksindir o kadar küçümseme arabanı :icon_tup:
Aman Baran sen de deme abi :) Zaten millet üstüme geliyor o geçer bu geçer delirtiyolar beni..Ulan sanki stock VTı'ım :D Deneyelim diyorum o da yok kimse gelmiyor..:D Bi 3.30 bulamadık denemeye :)
Stock VTI'lara laf çarpmayalım plsss , alınan olabilir :p :D
Yok abi yaa alınmasın kimse :) Söyledikleri arabalar komikte ondan :D
Yok ben de alınmıyorum zaten gecenin bu saati sıkıntıdan makaraya sarıyorum yoksa benimki de tam standart değil :D
Maşallah güzel gidiyor.
evet arada kaynamış MCS gerçekten çok keyifli olmuş kazasız belasız kullanmalar, denemeler nasip olsun inşallah :)
Bende benim 320d le 40 dan 140 kmh ye kadar yan yana gidiyodu 19 jantlarla :D Sinan Turbo yapmadan once :)
s2k iyi keyifli araba o yavas degıl nıye kucluttun gozunde kardes bide bundan once 316i yokmuydu ondan sonra uçak gibi gelmesi lazım...
Can sen ben rx8 bide s2000 denediğimiz gunden itibaren ne taktın arabaya cunki arkadan birlikte kovalıyoduk s2k ile rx8 i....
Denediğin s2k kaç modeldi yeni ile eski arasında 2-3 boy fark var diyodun
3.20d leri geciyorum onda sorun yok zaten.3.30 ve z4 3.0 larıda geciyorumda bakalım dolduruyoruz ufak ufak göricizzz :)