|
|
#1 | |||
![]() |
ARKADAŞLAR DENEMELERİMİZ 60-220 KM HIZLARI ARASINDA YAPILMIŞTIR. ARAÇLAR 190 KMLERE KAFA BURUN MISALI AMA 220 KM YE KADAR HV SAXO NUN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE BİTMİŞTİR. HACI BİLADERİİMİNDE BİLDİĞİ ÜZERE KENDİSİ TARAFINDAN DA AKSİ İDDAA EDİLMEMİŞTİR. 2 ARABAMIZADA MAŞŞŞALH 2 Sİ DE BAZI İNSANLARIN ZORUNA GİDECEK KADAR PERFORMANSLI. 1,6 SINIFININ ANTALYADA KING ONE VE KING TWO SU OLARAK BENIM GÖZÜMDE ON NUMARALAR. MAŞALLAHH ARABALARIMIZAA. ALLAH TEKERİMİZE TAŞ DEĞDİRMESİN.. NOT: SAKIN ARABANIZA SEBRİNG EKSOZ TAKMAYIN BEDELİNİ 2,5 ARABA GERİLEYEREEK ÖDERSİNİZ SAYGILARRR SS MAGNUM NUMBER ONE‪DS 106& HV SAXO‬‏ - YouTube ‪HV SAXO&106‬‏ - YouTube http://www.youtube.com/watch?v=D-dx_lv2Cgc http://www.youtube.com/watch?v=0076JNGv4m0 __________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA) Son Düzenleyen ERDINC-VTI07; 01-08-2011 15:36. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah araçlara ....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: //M 320d,chipped megane
|
diğer videolar daha iyi gibi geldi bana..maşallah araçlara ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sen onları izleye bılırsın.olan bıten butün videolar bunlar işte. Hacıdakıler ve bendekıler.
Soru işareti kalmasın dıye hepsınız koyduk iyi seyirler __________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA) |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
şimdi türkiyenin en hızlı atmosferik gti'ları bu iki araç mı?
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
antalyanı soner farklı yere çekmeyelımmmm
EDİT: SONER ABİ __________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 gtı,mk1 saxo vts,600RR
|
aman aman bi fark olmasada gecmek gecmektir masallah yanlız antalyada söle doldurduk böle yükledıler su hpler yakalandı diye baya bi haber duyduk suan en hızlıları bu 2 araç yani ölemi _?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
burda doğru düzgün 1 video var benim 1 boy geriden başlayıp yetişip 1 boy öne geçtiğim video erdinç kardeş ben geçildim ettim demedim sana 220 kadarda hiç basmadık sağlıklı deneme olmadı korna duymuyoruz dedim sebring egsoz 2.5 boy arabayı geriletiyorsa ben seni 2.5 3 araba geçmişim demektir bende sebring vardı madem öyle..kingo vs yok bu durumda bizim eklediğimiz videoda belli yolun boş olmasına rağmen emre bana çok yakın yürüdü hatta 2. videoda yanaşmış bildiğin tünel var benim çıktığım sırada.. isterseniz tekrar deneriz benim arabam 2. araba değil kimse kusura bakmasın.. Tekrar deneyelim dediğimde kabul etmediniz..
Not şanzumanları denkleştirmek için 13 leri takmak istediğimde kabul edilmedi ve 15 jantlarla yürüdüm.. Son Düzenleyen m-power07; 01-08-2011 15:46. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
antalyada daha çok king gti vardır bilinmeyen.. acele etmeyin hemen en hızlı olmak konusunda
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: //M 320d,chipped megane
|
banada öle geldi .. ben canlı izlemedm ama mertin videolara göre geçme geçilme pek yok..bu videolardada ds geriden gelip 1 boy öne çıktı yani geriden gelen öne çıkan araba naıl geçiliyosa |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
benım araabamın senın arabandan eksıklerı olmasına raağmen bu haalde gidiyosa senden burda tepki değil tebrik . sonuçta 220 ye kadar basıcaz dendi 220 kadar basmadık dıyosun o zaman nıye 5. viteste bizim saxo her defasında 200 km hızların üstünde önüne çıkıyo tekrardan. ayrıca senın araban 14/60 felan değil saxo 4. vitesi bitirdiği anlarda sen zaten 5. vitese atıyosun. teknık konuda ölçüleri bilen varsa burdan yazsın oo zaman karşılaştıralı. ayrıca kısa 5. vitesın var ve bız 240-250 kadar çıkan 5. vitesımizden hiç korkmadan 5 te bıle bastık. biz demedik yarış 4. vitesın kesiccisinde bitsin diye. adam gibi yarışdık dostluk kazandı benım için arabaların önemı yok. hv saxo nun eksıklerı bitince tekrar deneriz yabancımız değilsin.. __________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ayrıca hacı sebrıng eksozu bız taktık saxo ya gerıleyen bizi bılader senin eksozuna laf söyleyen yok.
Ayrıca lastiği bahane ediyosun bende sana kilodan bah sedeyım emre: 105 kilo hacı:60-70 kılo bıladerımm herşey ortada __________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
keşke 60 70 kilo olsam filinta gibi olurum onur soytam 60 kilo incecik adam allah aşkına 90 91 kiloyum yapmayın lütfen bu yazdığını beni tanıyanlar okursa gülerler inanki... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
BU ARALAR BAZI SIKINTILAR VAR HALLEDELİMM DENEMEYE DAHA ÇOK FIRSATIMIZ OLACAK YENI HV SAXO DAHA İYİ OLACAK SENİNDE DAHA İYİ OLMANI İSTERIMMM BILADERIMM __________________________________ ADA HONDA ÖZEL SERVİS
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: mk2 saxo-vtec es7
|
__________________________________ [/COLOR]
HİLTİNİN BABASI SPEC MK2 VTS ![]() BY POWER BAŞTAŞ PERFORMANS MEKANİKER ERKAN BAŞTAŞ (ADAMSIN USTAM) |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
maşallah araçlara..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: fabia rs pd130+
|
bu saxo kafayı çıkardıktan sonra neden hacı abiye milim milim yaklaşmaya başlıyor bunun adına tünel diyolardı antalyada.. yanlışım warsa düzeltin..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |