napıosunuz olm siz?????
atarlı herkese sölüorum ne güzel eğlendik güldük espriler şunlar bunlar ne gerek var böle olaylara ki hepiniz birbirinizi yanlış anlıosunz alırım focusumu gelirim bi daakine çarparım sürterim hepinizin arabasına :) :) :)
Printable View
napıosunuz olm siz?????
atarlı herkese sölüorum ne güzel eğlendik güldük espriler şunlar bunlar ne gerek var böle olaylara ki hepiniz birbirinizi yanlış anlıosunz alırım focusumu gelirim bi daakine çarparım sürterim hepinizin arabasına :) :) :)
walla gerek yok golbasna gel ıncege gel muh bencede kımse kımseye bısı ısaptlamak zrunda deıl bence,el elden ustundur gerenk yok bence.
varsa benle denıcek kaldırdım beklıyorum.......... alın sıze atar :) hahaha
neyse ortada boşa gergin bir ortam var yanlış anlaşılmadan ötürü uzatmaya gerek yok
cuma gününe herkes hazırlansın
kara duman powaaaaaaaaaaaaa aracımızla geleceğiz :hehe:
saygılar
kasabın şerifi casablanca dayı
la kasap, ben organizatörlük şeyimi giyicem nargile organizasyonu yapıcam şok fiyatlarla :D
neyse arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben kimseyi tanımıyorum ayrıca salak değilim espriyi anlarım ama orda herkes bildiği için galiba ciddi gibi söyledi arif onun haricinde kimseyle zorum yok ama benim hiçbir arkadaşım konuya atlamadı ama göze batan 1 arkadaş var ayıp oldu zaten ilk yorumu arif yaptı bende bozuldum devamını yazdım dediğim gibi kusura bakmayın burdaki ortamdan anlaşılan ben sonuna kadar hatalıyım hatta mod tanıyan varsa banlasınlar beni bidaha girersem siteye 2 olsun!!!!! zaten havalı adam çok burda sikleyende yok gerek yok yani
boş yere uzatmaya gerek yok sen klavyede değil orda konuştun haklısın:icon_tup: hoş ordada burdada dönen bişi yok birden kendi kendine celallenmenle çocukça yerlere götürmeye çalışıyosun, Yok oraya gel buraya gel 600hplik subaru var kalkıyon mu kardeş komik şeyler bunlar nese 5 kuruşluk metal parçası için yaptıkların belli iyi geceler
sen m3 le kapışıyon geçeceğini bile bile bana bileniyon ama :D sorun yok kapat mevzuyu
masallah,320d 330 larla filan denedimi hiç?
600 hp lik lede deneriz 1000 hp lede en fazla geçer maksat eylence muhabbet atar gider olması için iddaa olması lazım evet arkadaşlar biraz üzerine gelmiş ama sen onları tanımadığın için konu buralara gelmiş...
videoları iş yerinden göremedim. 320d ve Focus videosunda sonuç ne oluyor? Focus nasıl gidiyor merak ettim?
vay egzozcu arif vayyyy:D
eski czt sindede sadece egzoz vardı.demek hala aynı numero:D
hakan kardeş boşver gizli spec turbo arabaları bende filitre egzoz clio RS var denermisin:D:D
mustafa abi kac beygir neler var üstünde :D :D :D
taa geriden basıyoruz yani yolun dönüş yapıldığı yerden değil ve her seferinde 1 camurluk ya 320d önde oluyor yada biz 200e kadar köprünün altından sonra basmadı arkadaşım onunda daha 2. defa rollinge cıkışıydı ve vites atışları biraz geç :) kısacası işin özü :D gece gelen 3.20d le kafa kafaya yürüyoruz :o
maşallah araçlara. bende gelicktim fakat önemli bir sıkıntım vardı görkem ile ferhat kardeşim kaç defa aradı açamadım teli dönüşte yapamadım onlara. kusurabakmayın artık:) bidaha ki buluşma mayfa spec gelicem:D
focusun yürürü güzelde bence bu halde 2-3 boy daha banko gideri var
ahahahaha lanet sokak yarışçıları hepiniz aynısınız işte:D herkes bi filtre egzoz tutturmuş gidiyo hayırlısı ola :hahaha:
Ruh yeni sahibinde gidin sökün aracı kat iptali-son susturucu-filtre-bronz balata hariç bişi çıkarsa beni bulun ama Rud için aynı şeyleri diyemicem:D
filitre eksoz var dediler geldik :)
sadece kaçmak yetmez kaçarken barıkat falan kurmak lazım :D
Focusa maşallah.Diğerlerinede maşallah..
600 hp subaruyla denemek isterim ciddiyim ama geyik falan değil zevkli olur...bide kimin subarusuymuşki bu?bi izlen var benim bildiğim şu an gazlamaya hazır 600 hp subaru?
Ne oluyo orda...
gerek yok Boyle celallenmeye deniz kum gunes iyi gelir... :D
Roll var dediler geldik:hahaha:
White Rs ile denemek isteyen yokmu yaww , öküz sıkıldı garajda:D
530la 330 nasıl aynı yürür onu çözmeye çalışıyorum? hiçmi kasa ağırlık farkı yok bunların? :D
5.30 dizel 3.30 benzinli o yuzden.. bi de denemelerde 3.30 için cok dezavantajlı devirlerden basıldı.. esit sartlarda basılsa 3.30 gecebilir aslında..