User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
82 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 31/07/2011 angara birds roll team:D

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi konuyu açmadıysam niye diye bi düşünmek lazımdı ama neyse ,,,gerçi şuanki gidişat bile hoş değil

gelen herkese çok teşekkürler çok eğlendik yeni arkadaşlarımız kardeşlerimiz oldu,,,

araçlara maaşallah özellikle focus beklediğimizden iyiymiş gerçekten,,,330ci benim arkadaşımın aracı 530d le deneme gerçekten keyifliydi
    abı bence sıkıntı yapılcak bısı yok vıdeo cekıldıgını oraya gelenlerın alayı bılıyo eger vıdeosunun koyulmamasını ısteyen varsa orda soler,oda olmadı ben dıer konuya yazdım koyuyorym ıstemeyen varsa pm atsın dıe.cok ta onemlı deıl ıkı vıdeo koyduk benım ıcın en guzel zaten focus ve bmw ydı

rot97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha dıyorum focusu gördunmu la

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı hakan_akin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes kategorisinde yarışacak s.k kadar arabayı yüklemişsin ne var ne yoksa gelmiş stock 1400 kg typer la kalkalım diyosun senin dediğin ayıp zaten sabahtan beri benim arabamda sadece egsoz var dedin akşam yok benzin pompası yok büyük intercooler sayıyosun 900 kg araba neden kalkıyım seninle? sen kibrit kutusu araçlarla dene kardeşim
    araç 1135 kg, üsluba dikkat lütfen
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rot97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha dıyorum focusu gördunmu la
    hahaha cok ıyıydı ya,sen bıde koprunun arkasına kostugumuzu gorsenD:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı bence sıkıntı yapılcak bısı yok vıdeo cekıldıgını oraya gelenlerın alayı bılıyo eger vıdeosunun koyulmamasını ısteyen varsa orda soler,oda olmadı ben dıer konuya yazdım koyuyorym ıstemeyen varsa pm atsın dıe.cok ta onemlı deıl ıkı vıdeo koyduk benım ıcın en guzel zaten focus ve bmw ydı
    gayet zevkliydi bizim icinde bide 330ci 320d ve bizim oldugumuz bi video daha vardı son deneme onu kimse almadı mı kayda yavv

hakan_akin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 950 kg arka koltuklar bile yok sizde dikkat edin lütfen

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1135 kilogram mı ? o kadar küçük bir arabaya inanasım gelmedi hayretler içerisindeyim
    Arif'in tarzını biz biliyoruz ama Hakan bilmiyor, yeni tanışdı.. Problem burada doğuyor bence combonun klasik stock ve egzoz var cümlelerini gerçek anladı
    .

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aracın 950 kg olmasının imkanı yok.
    aracı hassas tatıyaya çıkardım 1135 çıktı , ruhsat verisi 1085kg , sanırım sunroof sonradan eklendiğ için ağır çıkıyor bilmiyorum. Arka koltuklar 39.6 kg. ufak yedek lastik var, kriko ile filan 15 kg max.

1000 kg lik czt bile olamaz aşırı sökmeden.

iddia etmiyorum, biliyorum
    Built to fall....

hakan_akin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he tamam abi

rot97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha cok ıyıydı ya,sen bıde koprunun arkasına kostugumuzu gorsenD:
    köprunun altında ben bıraktım ben koştunuzu bılsem ayagımı gazdan çekmezdm

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 950 kg arka koltuklar bile yok sizde dikkat edin lütfen
    @Hakan_Akın

Adam neye dikkat etsin, arabanın kilosunu yazmanın daha farklı bir yolu varda bizmi bilmiyoruz acaba ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

R-Turbo
    Misafir
    Tolga ben orda(mesada) herkesin önünde herşeyini saydım kimler vardı hatırlamıyorum herşeyi geçtim arabayı forumdaki çoğu kişi biliyo zaten saymamada gerek yok, Ranthor'un eski aracı gerekirse kendiside yazar ki kilosunu filan yazmış. önemli olan specler değil. ben pm'de yanlış anlamasın diye hakana mesaj attım bi baktım burda anormal anormal şeyler yazmış

Hakan'ın dediğine göre arka koltuk + ince stepne = 185kg böyle bi dünya yok
    Gerçeğe dönersek; Arka koltuk 40kg + ince stepne 10kg. 50kg o da 1085kg eder

@Hakan; Pmde söylemişsin ben sana kaçtın ettin demedim 1 sefer sordum denemem dedin üstelemedim ki ilk mesajımdada yazıyo iyi oku. şimdi forumda boş yere atıp tutmanın anlamı yok

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kategorisinde yarışacak s.k kadar arabayı yüklemişsin ne var ne yoksa gelmiş stock 1400 kg typer la kalkalım diyosun senin dediğin ayıp zaten sabahtan beri benim arabamda sadece egsoz var dedin akşam yok benzin pompası yok büyük intercooler sayıyosun 900 kg araba neden kalkıyım seninle? sen kibrit kutusu araçlarla dene kardeşim

sana orda arıf deneyellımı demıs sen yok demısın arıf gecmıs gıtmıs arıfın arabasının speclerını senın dısında butun forum bılıyo aracın eskı sahıbıde bılınıyo burda atar tutar yapmanın bı anlamı yok neyı yedıremedın onu anlamadım sana orda corsa opc yle dene dendıgınde nıe yok bu arabayı benden oncekı sahıbı gorunum ıcın yapmıs kımseyle kaldırmam bundan sonrada kaldırmam dedın sonra bı adım gerı atıp yok motora gırecem bıseyler yapcaz ondan sonra denerız dedın bende sen arabana gorunum yapmaya devam et neon falan tak far altına ledler dız adam akıllı bı bulusma duzenlenıyo gece sonu vıdeolarıyla herkez bı klawye delıkanlısı oluyo HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arif, hakan benimle geldi masa falan olayı olmadı.. Bilmiyordu yani.. akşam yemek yerkende ısrarla tekrarladı bütün akşam sadece egzoz var dedi dedi, en son saydı arabadileri dedi.. Buna sinirlenmesi de doğal bi önceki mesajımda dediğim gibi, biz seni tanıyoruz combo ama seni tanımayan insan böyle tepkiler verebilir bence haklıda olabilir

Kıvanç, bence sen hiç böyle sert konuşma.. Senlik hiçbirşey yok ortada.. Adam yabancı bir ortama giriyor.. Her önüne gelene tamam deneyelim diyip taşşak konusu olmak istememiştir.. Çok da haklıdır
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana orda arıf deneyellımı demıs sen yok demısın arıf gecmıs gıtmıs arıfın arabasının speclerını senın dısında butun forum bılıyo aracın eskı sahıbıde bılınıyo burda atar tutar yapmanın bı anlamı yok neyı yedıremedın onu anlamadım sana orda corsa opc yle dene dendıgınde nıe yok bu arabayı benden oncekı sahıbı gorunum ıcın yapmıs kımseyle kaldırmam bundan sonrada kaldırmam dedın sonra bı adım gerı atıp yok motora gırecem bıseyler yapcaz ondan sonra denerız dedın bende sen arabana gorunum yapmaya devam et neon falan tak far altına ledler dız adam akıllı bı bulusma duzenlenıyo gece sonu vıdeolarıyla herkez bı klawye delıkanlısı oluyo HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLAR
    pardonda kimse yanlış anlamasın ama arifin yada başkasının avukatlıgını yapmaya gerek yok adam antalyadan gelmiş arabasının ne oldugu belli gideri belli şahsen bizde denemedik czt le focus olarak chip yaptıktan sonra deneriz dedim tamam dedi HAKAN da aksini iddaa etmiyor headers vs birşeyler yaptıktan sonra denerim diyo muhabbetin icinde varmıydın b ilmiyorum ama arabasını üzmeyen millet gibi gazlayıp canını alan bir tip degil kendisi

R-Turbo
    Misafir
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arif, hakan benimle geldi masa falan olayı olmadı.. Bilmiyordu yani.. akşam yemek yerkende ısrarla tekrarladı bütün akşam sadece egzoz var dedi dedi, en son saydı arabadileri dedi.. Buna sinirlenmesi de doğal bi önceki mesajımda dediğim gibi, biz seni tanıyoruz combo ama seni tanımayan insan böyle tepkiler verebilir bence haklıda olabilir

Kıvanç, bence sen hiç böyle sert konuşma.. Senlik hiçbirşey yok ortada.. Adam yabancı bir ortama giriyor.. Her önüne gelene tamam deneyelim diyip taşşak konusu olmak istememiştir.. Çok da haklıdır
    masa olayı ne anlamadım ama Mesa otoparkta ne var arabanda diye sorunca herkes bana baktı öncedende bu muhabbet olduğu için egzoz var dedim hepimiz güldük sonra ciddileşip cooler,pompa,yazılım... ve olanları söyledim

O zaman hadi bende ciddiye alıp sana atar gider yapim 3.20cabriomuz var dener misin diye kasdettiğin m3 için... Tolga bize itelemeye çalışıyo diye

hepimiz gülüyosak sonra düzeltiyosak gelip burda atar yapmıcak! orda diycek ne dicekse nese hırs yapmasına gerek yok yüklemicem dokunmıcam diyip forum ortamına gelincede 1-2 ay sabret geliyorum demeside garip ama bekliyorum buyursun gelsin bakalım

Taşşak konusu yapmak istesem çoktan yapmıştım gereği yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masa olayı ne anlamadım ama Mesa otoparkta ne var arabanda diye sorunca herkes bana baktı öncedende bu muhabbet olduğu için egzoz var dedim hepimiz güldük sonra ciddileşip cooler,pompa,yazılım... ve olanları söyledim

O zaman hadi bende ciddiye alıp sana atar gider yapim 3.20cabriomuz var dener misin diye kasdettiğin m3 için... Tolga bize itelemeye çalışıyo diye

hepimiz gülüyosak sonra düzeltiyosak gelip burda atar yapmıcak! orda diycek ne dicekse nese hırs yapmasına gerek yok yüklemicem dokunmıcam diyip forum ortamına gelincede 1-2 ay sabret geliyorum demeside garip ama bekliyorum buyursun gelsin bakalım

Taşşak konusu yapmak istesem çoktan yapmıştım gereği yok
    ben mesayı masa okumuşum bu posttan sonra farkettim..
    ben hakan ın dediğini söylüyorum burada.. sonrasını duymamış olabilir ciddi dedi çünkü enka dan ayrılırken sen söyleyince öğrendim dedi..

olm ben 320cabrio der demez zaten kemalcan ın arabasını dediğimi anladın ki zaten ondan önce ki gün ben duydum bişeyler m3 cabrio vs. gibisinden sen bana ben sana ciddileşemeyiz çünkü biliyoruz artık ne deyince ne nedemek istendiğimizi
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızde ben denemem falan dedıgı ıcın hatta yolda sıkarken falan enkaya gıderken aramızda ya burda sıkacagına enkada sıksada guzel seyler ızlesek demıstık,nıtekımde sıktı guzel oldu

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu güzel ortama gölge düşürmeyelim...

söylendiği gibi arife arabanda ne var diye sorunca sıcak kanlı bi arkadaşımız olduğu için sadece egsoz var diye bayatlayan bi espiri yapıyor zannediyorum bunun şakamı ciddimi ayrımını yapamadı hakan...

yanlış anlama olmuş aranızda hakanda yeni tanıyor bizleri...sıkıntı yok...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)