hayırlısı emeklerin karşılığı filizlendi
Printable View
hayırlısı emeklerin karşılığı filizlendi
ıyyyyyyyyyy cok kötü... 41 trilyon kere maşallah,berbat..hatta cok kötü,(ağlıyom şuan ):D
araba çok güzelde arabaya para harcamaktan kameraya paramı kalmadı :D
videoyu görünür hale getiriyor bu dipçik için 41 kere maşallah diyorum.
aga şimdiden kazasız belasız. makineyi yanıma alıyorum artık. 720p video paylaşalım nasipse...
bu nedir ya ! :) asik oluyorum galiba ; deniz gule gule kullan turkiyenin en iddali makinalarindan birini yapmissin emegine saglik . MASALLAH
Cevap veremeyecek gibi olduğunda çirkefliğe olayı başka yönlere çekmeye devam et sen, özeli foruma taşıyacak kadarda acınacak durumdasın üstelik.
Seninki kedi ciğer muhabbeti bence yapma böyle şeyler, insanlar ve forum hakkında söylediğin şeyler hala aklımda bence hazır İzmir'de yağmur yağıyor çık dışarı arın biraz iyi akşamlar Sayın Uğur. ;)
Konuya devam, kusra bakma Deniz abi :)
maşallah kazasız belasız inş istediğiniz gibi olur
evet yavas yavas ortaya bırseyler cıkmaya basladı:)
ben askerdekı bırılerı gorurse firar edecek diye korkuyorum:)cok saol hakanım bu guzel dusuncelerın ıcın .
:D:D:D aslında foto vıdeo hıc aklımızda yoktu . ben deneme surusune cıkarken arkadasım telefonla cekmıs videoyu:)
can, ugur boswerın tartısacak hıcbırsey yok ortada :) neyse zaten artık ıvır zıvırlara geldık her gun deneme suruslerı yapıcam .. bundan sonra 1080p video cektırecem sızin için :) :D:D::D:D:D
yeter lan artık yürüt caddede şunu :)
sabah sabah iyi geldi sesi canavarın maşaallah:)
walla ben bilmem kenan çok atar yapıo sana ..haberin olsun ;)
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: kenanmı!!! :eek::eek::eek: aman abı ya ne yapacam bılmıyorum, kenanın korkusundan arabayı cıkarmamayı bıle dusunuyorum :eek::eek: benı yaracakmıs ... gecen gece bana deniizzzz sanada saplıyacam dedı :) bu ıslerı bılıyorsun abı benıde bılıyorsun :) denerız kenanla abı gecebılır yanı benım makıne stock .. gecmesı lazım zaten gecemezse onun ayıbı olur :D:D:D gorursen soyle abı kenana oyle 75 lık jetle nos basmayı dusunmesın sakın en az 200 luk sallasın yoksa ınceden sıkıntı yaratırım ona :) benden soylemesi... duydunmu nan kenaaaannnnnn.......... sana diyorummmmmmm:) bu arada kenan sen benı m50 ıle KESIN GECERSIN AMA ben PARK HALINDEYKEN ........
yok bro makıne 4 ay yattı 1 yıl yatmadı :) gerci sen hergun sıkıyon :)
bu senın ıcın :)
http://s3.postimage.org/4lnlvtfki/31...45_1554670.jpg
tiff upload
doğru soyluyonda hergün deyil ama her hafta he bu arada ilkerle denedik tosunum yapmıs rabayı baskı balatada deyisdi katlarıda taktırdı simdi harbi deli yürü ilkerin m3 ama rolde geciyo beni ama 400 ben geciyom
maşallah maşallah :D ayanların ziya abide ne zaman görsem gülüyo Allah tadınızı bozmasın ... :icon_tup:
yenı jantları takılmadımı daha :D
jantalrın işçiliğine hayran kaldım ankarada gördüğümde, aracada maşallah kere maşallah
Günaydın bugün de birlikteyiz daha yeni Transformers 3 izledim otobot rolünü almaya hazır bir araç bence :D
abi araba sarıydı en son gördüğümde :) bu son halimidir.