son halımız bu :icon_tup::icon_tup::)
Printable View
homurdamaya bıtıryorum bu bmwlerın sesı cok baska heleki v8 keyfını bınen bılır : )
Bu bodykit ile drag'da çok garip gözükücek. : ) Keşke şöyle sağlam bi time arabası yapsaydınız. : )
Maşaallah.
abı elektırık tesısatı ısını nasıl cozdunuz yenı teknolojı motor bın tane soket yakmıyor hıc arıza ısıgı bıde sanzıman ne olcak nasıl devam etmeyı dusunuyorsunuz uzun zamandır takıp edıyorum bu konuyu emegınıze cebınıze saglık
slm :heyoo: deniz resimler icin saol eee az bi isi kalmış bu CUMA aksamı bi denyek senle hem 400 hemde rol yapak herkez merak icinde araban guzell farklıı duruyo sadece duruyo??? yürürken nasıl kuzum emeklerin bosa gitmesin herkez merak icinde borumu m5<? CUMA bekliyorum ha kimseye söz verme merak eden benim ......m3....m5....rs4...635.cift turbo...evo.10...imp.ST CORWOTİ olan bende denerim diyen herkezle denerim:soru: Deniz unutma nan.. BU CUMA akşamı.herkeze saygılar.:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
deniz başkan maşallah hastasıyım
gel yaw başımız üstünde yerin var:D
gelipte aramazsannn :D
Maşallah.... Denizcim, bitir de Ankara ya görmeye gelicem :)
çetincim cok ısterım ama DOGMAMIS COCUGA don bıcmek gıbı olur su anda bende geıyorum demem :( once emekleme evresını gecıp bı yurusun eksıklerı gorelım:) eger turbo beselemelı setup ımız yetısırse neden olmasın :) tırda yer olmazsa cekiciyle yollarım :) yeterkı bı ısık goreyım...