yerden video olsa daha iyi olurdu fazla espirisi yok köprü çekimlerinin....
Printable View
yerden video olsa daha iyi olurdu fazla espirisi yok köprü çekimlerinin....
alayına maşallah...
rud çok sıkı yanlız:)
arif moruk plakana bi nazar boncuğu yapıştır:)
masallah guzel yurumus hepsıde :) memleketımızın yollarıda ayrı bı guzel ya trafık derdı yok ...
paylasım ıcın ellerıne saglık gorkemcım
güzel gece olmuş belliki =) tatilde oluşum ve arabanın yapılıyo olması sebebi ile aranızda olamadım =) bidahakine gelirik artık =)
bu arada arif nettin sen yau kocaman maşallah ;)
Millet Cumartesi çıkılmasın basılmasın dedi Ankara dinlemedi
Çatır çatır basmışlar tebrikler
evet rol vtecle deneyen tutunabildik mi 1 2 boy geçilebilen focus :)
kerem yine kendi kesicisini duyuyo Reşat abi gel bi focusa binde gör elektronik kesici var olduğun yerde kalıyosun farkettiğinde ise baya bi geç oluyo :rolleyes:
abi o denemede özgür kornayı çalmış ve 3 den sonra geç basmış konuşmuşlar zaten :o bu arada rol e bu kadar geçiliyosak krc daha fazla açar gibime geliyor ama :D :soru: :soru: olur isterse deneriz Şeref abi
rolling cuma gecesi yapıldu cumartesi değil ki :)
Abi White RS hayvanı nerde onu neden salmadın bu meraya biraz koştursun :D
Videoları ılk sayfaya eklıyebılırsınız :)
‪arif motor izlerken.wmv‬‏ - YouTube
‪BMW 332- 635.wmv‬‏ - YouTube
‪corvette sk 332.wmv‬‏ - YouTube
‪hayabusa.wmv‬‏ - YouTube
‪hayabusa 2.wmv‬‏ - YouTube
‪kamyoon.wmv‬‏ - YouTube
‪kepekli.wmv‬‏ - YouTube
‪MOV05367.wmv‬‏ - YouTube
‪MOV05372.wmv‬‏ - YouTube
‪MOV05373.wmv‬‏ - YouTube
‪MOV05375.wmv‬‏ - YouTube
‪sk-635.wmv‬‏ - YouTube
‪YB-SK eskişehir yolu.wmv‬‏ - YouTube
çok güzel bir gece olmuş, izlemekten keyif aldım.
tüm araçlara maşşallah ayağınıza sağlık çekenlerinde ellerine
Maşallah araçlara :) Czt nin plakası daha önce ruh muydu yoksa bu başka czt mi ? Beyaz sk332 bmw eskisine göre hızlanmış gibi doğrumudur.
Görkem benım vıdeolarıda ılk sayfaya ekleme durumun varmı?
‪MOV05375.wmv‬‏ - YouTube
rol vtec vs turbo focusun düzgün basıldıktan sonra ki video :D 1 boy diyoruz amaa 1tır boyu diyoruz biz :D
motor kulağı yine kopmuş rol 4e ve 5e zor geçti yada atamadım :D kopru altına boşta geldim resmen anca 1-2boy fark oldu :D
güzel denemeler maşallah :)
kadir abi tşkler dip notun için 1boy diyen arkadaşlar diğer vidyoyu izlesinler arada boy mu yoksa tır farkı mı var karar versinler :D
http://www.youtube.com/watch?v=y2ZD37q8Nb0
kaç boy farkı var ???
araçlara msllah güzellerde bide ne hangisi bi anlıyabilseydik :D camera biraz daha pixelli olsaydı
bro kim 1 boy demiş ben anlamadım ki her muhabbeti döndüğünde kime sorarsan sor ben diyorum en iyi tutundugumuzda 4 boy rahat atıyo diye :D hee bi kere dedim araya 1 TIR sokar diye ama o kime nasıl lanse ediliyo bilemeyeceğim :) ;) ayrıca burda focusun basamadığını en başta sende biliyosun :heyoo: can sıkmaya birbirimizi kırmaya gerek yok bence uslu uslu deniyoruz boyumuzu yiyoruz ama denemekten sıkılmıyoruz :D :D :D
herkeşler hazır olsun haftaiçi arifle birlikte yine organize edeceğiz :hehe:
saygılar
ludacris çetesi
Cuma akşamından başka bir güne gelme şansım yokdur :D
kerem ılk rolde ben 3. kornaya basmadan sen gaza asıldın arbanda boştu içi hanı :D sıkıntı yok benm ıcın ben zevkıne denıyorum millet gb drup dolduramadımda derdim ;) gerek yok bunkara 2. rolu yaptık orda sen deseydın 4-5. vitese atamadm die zevkine gine dernerdm burda nıe boyle bı boy tartışması oldu anlmadım :soru:
güzel denemeler olmuş si gecenin yıldızı heralde ..... emeğinize sağlık