|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MCS R53
|
Gecen gecekı denemelerde dısarıdan sadece 2 vıdeo eklenmıstı benım altlarda yada uyusamadıgımız vıdeolardı. 6boy a kadar gecıldıgımız soylenmıs fakat ıcerıden durumlar bıraz daha farklı sanırım
son denemede kamera acısından dolayı tt sol tarafımızda tam gozukmuyor ama ısıklarından anlasılıyor en uzun ve en keyıflı deneme buydu. arac speclerını tekrar yazıyım; tt; evotech yazılım, downpipe, hks filtre ,forge dump valve, iskender egzoz emg; egzantrik,işlenmiş kapak(paşaoğlu),17 kasnak,custom headr ve egzoz,ecufast yazılım iyi seyirler........ ‪tt&emg‬‏ - YouTube |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
bu nebiçim 6 boy lan
heuhehueuhe ilimiş ya
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
İk aracada maşallah kazasız belasız ama R53 e ayrıca helal...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
maşallah emg cok ıı cok hızlı zaten cooper s le 3 5 denemeden sonra araba şişio emg de durmak yok
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
maşallah her 2 aracada..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
ICeriden izleyince ne kadar da guzelmis yau
TT cok iyi gidiyordu , geri kalan bir iki deneme daha vardı ama işte devir uyuşmazlığı vs onlarda fark artıyordu. Birkan aracına masallah ufak tefek parcalarla cok daha iyi gucler elde edeceginden suphem yok |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() |
yanılmıyorsam bu 1. veya 2. deneme2 aracada maşallah __________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: --
|
uykucu .. maşallah emg ye gidişi olsun sesi olsun harbiden 10 numara araç Yektanınkinden sora en sevdiğim Mcs .. TT yede ayrıca maşallah çok gzl denemeler oldu .. tabiki mini cooper her denemeden sora şişti bu inkar edilemez inşallah dahada iyi olucak emg
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
ayrıca kımse şiştikten sonra 6boy oluyo demedı , her arayan 6 boy gecılmıssın dıyınce ekleme geregınde bulundum... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH araçlara. r53 çok güzel ceviriyo cok keyifli..seside baya agresif emeği olanların eline sağlık..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
ya şişio dioyaptırıcanız illlaki Watercooler yani ha
görüceniz şişmeyi Emg yi satmıcak olsa görücenizde neysem 1 meth i çalıştırdıkmı okeydir huauhauhauhha
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
tt de k04 koysa apr koysa filan falan yine emg yi yalan eder bu halde zevkli deneme oluo işte bozmayın ilerisi tt için güzel
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
bunumu tartışalım şimdi
250 hp lik torklu araca biniosn 1200 kg ben biniorm 170 hplik 1000 kg araca hesap yapalım burda o zmn beni 5 boyda geçseniz ben mutlu olurum emin ol hee yine deneriz sıkıntı deil benim için bendeki parça listesi 3 parçadan oluşupo egsoz chip cai ile vee ben kaldırmış olsam görkemle o gece bagajımda 30 kg varken sökük deilken stepne bile varken denemezdim ama kardeşim gibi die videosuz denedik ve çok zevk aldık şu halimlede deneriz sorun deil geçen sen ol yeterki abi maşallah emg ye
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|