istanbulun typerlari farklidir gunalpcim:D tt gecebilir ama denemek lazm genede..
sen bu arada disari cikinca ara mutlaka,ben unutuyorum isler youn bu ara..
Printable View
istanbulun typerlari farklidir gunalpcim:D tt gecebilir ama denemek lazm genede..
sen bu arada disari cikinca ara mutlaka,ben unutuyorum isler youn bu ara..
İst her arabasi farkli zaten anlamadim gitti.. Havasindan galiba:) ok tellesiriz ciktigimda sekocan..
Motor arizami o yanan cum baba :) sikinti yaratmiyou
Saol kanka buarada 6 boy muhabbeti nerden çıktı bilmiyorumda öyle muhabbet zaten direk 6 boy geçildi denmedi araba şiştikçe boy farkı daha açıldı dedik biz orda ayriyeten o akşam yanlışım varsa rahat 6 kere denedk biz her devirde ve son denemem de bnmde egt m 106 lardaydı bir iki eksik parçam var intercooler ve pompa gibi onlarıda tammlayım tekrar dan deneriz zevkli bi şekilde bn ztn o gecede emg nin çok iyi yürüdüğünü söledim;) ayrıcada denemelerimizde trafik vs den dolayı basıncın tm peak vurduğu anı ayarlayamdm ki bunu snde diğer konuda belirttin nyse laf uzatmaya gerek yok EMG de çok yürüdü o gece yalana dolana gerek yok maşallah kanka;)
şu sc sesini içinden duymak istiorm cumhur abi =) walla hem güzel gidio hemde sesi 10 numara:) virajıda tattırırsın artık =)
cumhur abi maşallah...araç çok iyi yürümüş...
EMG ye kocaman bi maşallah geçen sene kendi minimlede denemiştim beni 2 boy geçiyodu o spec lerden sonra heralde 4 5 boy net atar TT k 04 e geçerse işin bi keyifi zaten kalmaz cumhur sanırım satıcaksın aracı eğer niyetin olursada bi oturur konuşuruz Aren ben
maasallah cumhur araban baya hızlanmıs
çok zevkli denemeler olmuş :) maşallah kardeşim , tebrıkler EMG ye, beklenilene değen sonuçlar veriyo :icon_tup:
yanlıs zamana geldi, biraz daha kurcalamak lazımdı aslında;)