arac guzel masallah ama hulkk barız hızlı bayaa fark olur sanki yinede denenince videolarda goruruz......
arac guzel masallah ama hulkk barız hızlı bayaa fark olur sanki yinede denenince videolarda goruruz......
Maşallah Allah kaza bela vermesin gördüğüm kadarı ile eğlenceli güzel bir araç diğer videolardada izlediğim kadarı ile fakat bundan ötesini göremedim..
Hulk ile aynı kategoride bir araç değil bence. Bu yönde bir iddanız var ise daha çok emek ve bilgi gerek.. Bazı şeyler parayla olabiliyor ama bu iş bilgi ve tecrübe olmadan çok zor.
bakın bu açıklamayla bu konuya son noktayı koymak istiyoruz.biz hiç bir zaman bu idaada bulunmadık fakat yazılan yorumlar (herkez için konuşmuyoruz)aracı çok aşağılar düzeyde olduğu için bizde cevap vermek zorunluluğu hissettik hulkla kalkmak ottomanla kalkmak aracımızın geldiği mesafeleri görmek açısından önemli sebebi rakiplerin sınıflarının en iyileri olmaları.bizde bundan sonra katedebileceğimiz mesafeyi göreceğiz.deneme yapmak isteyen herkezle test ederiz.araç paşaoğlu çıkışlıdır.bu arada hilmi abiyede bu konuda hiç bir laf yoktur.
tüm arkadaşlara güzel yorumları için teşekkürler:
bu arada muammere çok teşekkür ederiz YY type r la deneme yaptığı için ottoman
type r la yapılan denemelerde yy type r hiç önde gitmemiştir.
Bu arada 8200 devir çeviren hiç bir oem şanzumanlı typer 300 kmh yapmaz
271 kmh ı gecmez bilginiz olsun
YY typerın ayna mahrutisi 4.39
onunda 8200 devir çevirirken yani redline da 6 ncı viteste 294 kmh top speeddir
bilgilerinize
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah cok iyi..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah aracınıza
çok yavaş bence HULK şimdiye 2 kere top speed yapmıştı![]()
Dr.Ecu AntaLya
Maşallah aracta gt3076 mı var ? basınc nedir. Bana biraz zorlanıyor gibi geldi ama düşük basınç olabilir.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
murat abi'ye sonuna kadar katılıyorum .sanki biz gectik en hızlı bu falan gibi şeyler söledik .bilende yazdı bilmeyende .ağzı olan konustu.hulk ve ottoman zaten sınıflarında en iyiler olduğundan onlarla denedik .bu iş tamamen zevk işi. heran herşey olabilir. herkeze cok tesekkür ediyoruz saygılar
Yav güzel kardeşim ben sizin 300 ünüze bşi demedim birkerede lafı yanlış anlayıp durmayın
insanlar forumda bilgilenirler dogru olanı yazdım sizde bimediginiz bişeyi ögrendiniz belki
yoksa 300 yap 500 yap beni alakadar etmez
benimle olan olaya gelince ben gazlamaya araba bulamadıgım için YY typer ile cıktım sıktım
ben kimseyi gecmek için yola cıkmadım ole olmuş olsa önden salıp sonra gaza basmazdım
bu arabanın HULK ile alakası yok tabikide ama işte benim koydugum videoya öle yorumlar yaptınızki insanların tepkisini çektiniz![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)