maşallah çok iyi. Araçtaki turbo nedir acaba?
Printable View
maşallah çok iyi. Araçtaki turbo nedir acaba?
maşallah beyler rob m3 mertle birleşince grip bişey olmuş bu arada powermodu sayenizde çok sevdim N/A bmwde bile çok iş görüyo
Bir de standalone takıp izleyin m3'ü , nasıl zevkli oluyor görün :)
Powermod uğraşmadan sıkılmadan güç almanın en iyi yolu, fakat günübirlik kullanımda ve ani gazlamalarda bende fazlasıyla yavaş kalıyordu..
Senin arabada başka sorun da olabilir Gürsel , bizde dediklerin hiç olmadı . Günlük kullanımda hiç sorun yaşamadık daha.Soğuk , sıcak çalışma olsun , yarım gaz , tam gaz vs vs
Ani gazlarda da sıkıntı yok , Powermod dan olduğunu düşünmüyorum haliyle.
Bu arada kantardan geldi Mert , araba 1350kg çıktı.
Çok guzel olmus bence masallah :)
Hacı ani gazlamalarda 1 sn gecikme ile geliyordu yakıt resmen. Haa zerre kadar umurumda mı? Yok değil.
Fakat sizde stand alone'a geçin bir de o zaman görün olayı :)
Bu arada yanlış anlamayın amacım powermod'a tuu kaka demek değil, bir de stand alone yaparsanız daha alacağınız zevk var demekti. Yoksa powermod Fiyat / Performans olarak son derece yeterli bir ürün :)
Şimdi anladım derdini Gürsel , senin kullandığın powermod değildi TSI'dı ya.Fark orda , TSI da sanırım destek yok şu anda.
O sorunu bizde yaşadık , sonra adamla konuştuk Powermod daki , yazılımsaldır dedi , güncel yazılımı yolladı sorun geçti.
Bende standalone a geçmek istiyorum , hatta şu anda dolapda duruyor AEM EMS de.Ama sorun da yaşamadık hiç , o yüzden şimdilik idare ediyoruz , yeterli geliyor sonuçta powermod. Gavurlar ne demiş , çalışıyorsa dokunma. :)
Mert dün Camaro SS ile denedi , 425hp civarındaymış.
https://www.facebook.com/video/video...if_t=video_tag
Update edeyim konuyu.
Vimeo link'i ;
http://vimeo.com/27911004
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor. :(
maşallah cok iyi yürümüş..
araç çok güzel olmuş harbi vidyoda çok iyi ....maşallah allah kaza bela vermesin
emeğinize sağlık kardeşim videoda on numara olmuş
Maşallah e36 kasa m3 ve turbo stock bile yeterli olmuş
Facebook a giremeyenler için :
Vimeo link'i ;
2012 Camaro SS vs Rob34 Turbo M3 on Vimeo
launch olayı harika bişey ya :) kaliteli video teşekkürler..
maşallah süper :)
Allah nazardan saklasın..
xyz coilover hakkındaki yorumlarınız nedir? memnunmusunuz ? e36 m3 coupe için önerirmisiniz konfor falan ne alemde?
maşallah önceki konusuda okudum çok güzel iş çıkmış :)
Video olan üstü++++++++
Hele araba başka bi güzel çok seksi....
Maşallah çok iyi olmuş. Emeğinize sağlık.
maşallahı var ztn drift day'deki videolarda da belli oluyor emeğinize sağlık
emeğinize sağlık motor içine girilse neler yapar m3
Kazasız belasız, gerçekten çok güzel sarıyor, darısı başıma.. :)
kanıma giriyosunuz böyle böyle.. :)
maşallah çok iyi , tekrar tekrar izledim
Son fotoğrafını ekliyeyim.
http://i386.photobucket.com/albums/o...rks/MertM3.jpg
Maşallah çok güzel gerçekten..
Forbidden
You don't have permission to access /27911004 on this server.
Mesajı alıyorum, benim sorunum ne,tech den ban yemeden vimeo'dan yersem üzülürüm :D ?
Turboyu dinan vb biyerlerden kit olarak toplu mu aldınız ? yoksa kendiniz mi yaptınız ? detaylarını da paylaşırsan yol göstermiş olacaksın :)
maşallah maşallah