çok güzel olmuş herkezin emeğine sağlık
Printable View
çok güzel olmuş herkezin emeğine sağlık
41 kere maşallah yaa çok güzel araç
Sağol Eray & Mustu :)
bunun birde kırmızı beyazı var dimi pazar günü sabah saatlerinde mecidiyeköyde gördüm oda çok fena :D
bende aldım geçenlerde 83 model ama geri verdim içine sığmak konusunda sıkıntı yaşayınca :D
Maşallah arabaya da çekimlere de...
mükemmel.......
maşallah 41 kere hala göruscezz :)
fevkalade olmuş hem araç hem video çok iyi
Kaanım maşallah :)
İzlemeyenler için güncelliyelim konuyu.
maşallah allah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmayı nasip etsin...
neden tek sis farı var merak ettim ....
30.sayfa son ileti'de cevabı:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-vw-tr-30.html
Fatih abi, biliyorsun. Fotoğraf konusunda her zaman vizyonuna hayran olmuşumdur. Bir tek şu HDR'a yakın CC'den nefret ettiğimi biliyorsun. Fazla kontrast gözü çok yoruyor.
Ben bir çok video klip çalışması yapmaya çalışan insanların çalışmalarını izledim. Ama seninkisi ayrı bir güzel olmuş, yürekten söylüyorum bunu. Aslında bir çok eleştirim var ama ben sana özel olarak hepsini tek tek yazmayı planlıyorum.
Hem Kaan'ın, hem senin, hem de o gün sizlere yardımcı olan herkesin emeklerine ve ellerine sağlık.
maşallah / seninde ellerine sağlık cekimler süper.
Öncelikle teşekkürler Buğra'cım,bu konu da olumlu olumsuz görüşlerini elbet bilmek isterim hayıflanmam da ki zaten biliyorsun bunu,ilk çekim ve kurgulu montaj denemem oldu *****,kendimi eleştirmeye kalkarsam duramam zaten çünkü çok çok eksik ve hata var bana göre de bunun farkındayım ve kabul ediyorum:)
HDR'ye yakın görüntülerden kaçındım aslında,bazı yerlerde ışık ters açısı yüzünden colour balans yapmak zorunda da kaldım acaba o mu o etkiyi yarattı çünkü çok az kontrast verdim zira L serisi Canon lensle çektim çok başarılıydı,heba olurdu o netlikteki görüntülere +kontrast.
Edius'a biraz daha alıştım ve geliştirmiş vaziyetteyim şu an artı olarak deli prod.ekipmanları yapıldı montajlanıyor şu sıralar mutlaka ziyarete gel gör derim ! :)
Onlar tamamlansın bi proje daha var rafta onu çekmeye çok niyetliyim ama sıfır hata olması için yavaş ve emin adımlarla ilerlemek durumundayım şimdilik.
TurboAli sen de sağol arkadaşım.