|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Underground Racing ve bir numaralı adamlari sözde 300+hp busa ile geçilen John Von..Titan'a meydan okuyor illa sidik yarışına sokmak istiyorlar..Unutuyorlar herhalde titan'in yaptiği supra ve 3 sec scion'u..LMR bunlara viperla sapladi sira AMS gtr'da sonra titan saplar herhalde
aşırı iticiler reklam üstüne reklam |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Ben bukadar reklama meraklı adamlar görmedim
300 Busa diye bahsettikleri busadan sonra sadece NOS lu busa sapladı bunlara hayabusa org da t...k konusu oldular hala çocuk gibiler ama bir yandan da ruhlarındaki amatörlügü seviyorum
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
John Von bildiğin UG'nin adami iyi pay alıyordur reklam başına..
Bide SW jessica barton kullansın filan diye eziyor hemde topuklularla kullanıcak filan diye..Nero seneye saplamazsa hepsine ben bu işi bilmiyorum ![]() Dalga geçtikleri firma'da az buz degil hani 7 saniye supra ve 3 saniyelik extreme 10.5 scion yapmış bir firma..ki extreme outlawda rakipleri 8 silindirken onlar 6 silindirle yürüyorlar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
baya eskı bı vıdeo cok ezdıler tıtanı ızlerken uzulmustum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
bu titanların hepsi hintlimi yaw
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|