Edit......
Printable View
Selcuk kardesim orda petrolde sana demedimmi araba sapitti senle denerken paso avans vurdu ama ayagimi gazdan hic cekmedim tekrar deneyelim belki defa vurmaz dedim. Sende benzin aldim simdi kardesim hic bahane yapma videolari eklicem gidince dedin. Bende haklisin denedikten sonra bahane olmaz gectin mi gectin tebrik ederim kardesim dedim bende.
Simdide orda soylediklerimi forumda paylasiyorum. Aracimi bilen herkes sasirdi zaten bi sorun oldugunu anladi. Hv typer umite sorabilirsin kendisiyle daha once kafa burun surekli yan yana gidiyoruz 240 a kadar ama dun gece denedigimizde yaklasik 4-5 boy kadar beni gecti. Hatta ben demeden kendisi soyledi bana mertcim arabanda bi sorun var sanirim gidisinden belli diyerek az once de yazdigim daha onceki denememizi ornek verdi.
yenidenmi gelsin ? onumu demek istiyorsun ? asdam 1000 km yoldan gelmiş bahane sunmuyor sen neden sundunki :D
LB Type R
Ssr headers
skunk2 komple eksoz
Kpro
Rbc
Aem v1
Masallah araclara.
Specleride belirtelim lutfen
Can:cai headers egzoz k pro
Job: cai headers egzoz k pro emme kelebek ince conta (sohbetteki antalya deneme konusunda boyle yaziyor
Bahane yapmiyoruz yanlis anlasilmasin gecti mi gecti bitmistir, mertin yazdigi sadece bir bilgi notu.
Bu arada en kisa surede sana guzel bi ayar yaptirmamiz gerekiyo ozgun abi, dun gunduz yikamacidayken selcuk'a da bahsetmistik
maşallah sıkı yürümüş job maşallah araçlara
hadi millet S e :)
maşallah selçuk güzel kullanmışsın valla içim gidiyor herkesede ayrı ayrı maşallah güzel denemeler olmuş
Valla hic anlamadim gitti bu gun de butun gun 1500devirde vites bostayken falan 1. Viteste isiktan kalkarken avans vurmaya basladi bende anlayamadim, pazartesi servise gidicem bi :beuj:
Kardesim beni yanlis anlamani istemem, kac boy gectin mi beni gectin benim icin bitmistir, gerisi hikaye ben sadece ufak bi bilgi notu ekledim. aracin zaten deparli yuruyor kocamann masallah.
Güzel denemeler olmuş Typer denemelerini özlemiştik,Araçlara maşallah ,Job a ayrıca helal..
arkadaşlar ben böyle bir konuşmanın geçeceğini tahmin etmiştim ve kendı aracımdanda video çektim herkesin ve benım videoları var öncelikle selçuk kardeşim ben istasyonun içinde sana sorduğum soruyu hatırlıyomusun HV ile JOB nasıl gidiyor dediklerinde selçuk söylesin ondan duyun dediğimde sen yan yana gidiyoruz demiştin hatta senın videoların birinde de ben geçmiştim ama o videonun olmadığını söyledin ramazan abi video diye foto çekmiş antalyada bizim yanımızda olan kişiler bu konuşmaya şahit oldu zaten sende aksini idda etmiyosun sakın yanlış anlama sana atar gider söz konusu deyil bunu burdan da yazarsan sevinirim kardeşim neyse fazla uzatmaya gerek yok geldin denedik bitti. :icon_tup: