maşallah JOB a.allah kaza bela vermesin
Printable View
maşallah JOB a.allah kaza bela vermesin
Arkadaslar ben Job Typer ile Lb Typer gazlarken Lb nin içindeydim. Birinci denemede biz biraz geç bastık ve geride kaldık.ben Selçuk kardesimize geç bastığımızı söyledim ve tekrar deneyelim dedim Selçuk da sagolsun bizi kırmadı ve tekrar denedik . İkinci denemede Lb nin sahibi Sükrü arkadasımız 5 e girmedi kardesim dedi ve bıraktı.Sonuc olarak job Typer bizi gecti bende araçtan inip Selçuk arkadasımızı ve arkadasinı tebrik ettim :)Lb Typer i özgün ayarladı . Ayar yapıldığı gün 3. Vites kirikti ve ayarı yapılmadı.Lb 5 e girse çok daha iyi bı sonuc olacaktı. Ama bu bir gerekçe değildir. Selçuk arkadasımız da aracının çatır çatır avans vurduğunu söyledi ***** Antalya sıcak :)sonuc olarak Selçuk arkadasımız İstanbul dan geldi ve denemesini yaptı Allah var pilotaji da çok ii:)burdan bütün araçların sahibiplerini tebrik ediyorum. Herkes adabiyla yarıştı ve kavgasiz gurultusuz bı gece oldu.yarışan arkadaşların ellerine yüreklerine saglık:) En azından araçlarının gidişlerini bizlerle paylaşıp bize gusel bı gece geçirdiler . Herkese kazasiz belasiz sürüşler dilerim.
maşallah araçlara.illaki herkezin eksiği vardır sonuç olarak geçen geçmiştir ve bunun için kalpler kırılmasın yarın birgün tekrar yüz yüze bakılır.
maşallah hv tayyara ve job tayyara
ayık olalım yukarda 2 tane post a saygı duyalım
Yarışan ve yarışta geçen,geçilen herkese tebrıkler.
Maşallah Job çok güzel yürümüş . Ayağına sağlık gelmiş denemişsin . Tüm yarışan araçlara bol keyifli gazlamalar dilerim .
gercekten JOBun yaptıları duyulduu helal olsun... antalyaya kadar gelmısken goremedık ama bıdahakı sefere ınsaalah..
arac cok fena yuruyo 41 kere MASAAALAHH =)
AYNI ZAMANDA HV VE CAN TYPE R DA AYRI AYRI HELAL OLSUN ONLAR ANTALYANIN GOZBEBEKLERI..
maşallah güzel denemeler olmuş .......
dipnot ( şen oto ismail şen )
seni seviyorum selçuk
aa hort a koşş