evo mustafa mı bizim? arpacı hani..
Printable View
evo mustafa mı bizim? arpacı hani..
arkadaşlar bu arada 3.200 ullaşıyo motor hacmi 2.5 ama araclar sk ve yb ikişinde ici aynl biri s50 diyeri m20 ondan . 3.200 diyoruz bilmem anlıya bildinizmi?:icon_wack
kenancım gardasım SK ucuyor kımse gıdısıne bırsey soylemıyor sen yazmadan ben aracının kac beygır oldugunu yukarda yazdım :) ama sunu da soyleyım senın aracın 3.2 degıl yanlısın var maxımum 2.8 dir 2.8 lede boyle yutrumesı cok guzel :D:D:D senın otomobılının gıderıde bu degıl! ıyı bı egzantrık, ıtb , carbon airbox ve en onemlısı ıyı bı yazılımla en az 30 hp daha alabılırsın . kı senın kilonda bır arac ıcın 30 hp cok ıyı rakam :) yarın gelde abi konusalım ferronun orda uzun uzun :)
slm denizm eywa ama sen yanlış biliyon benim dedim döğru nerde gördün 2.8oo ucdunu neyşe bakalım murtinin m3 noldu yalan filan olmadı dimi senin arac bitdiyse v8 di dimi bide ona bakam pek hızlı rac yok bu ara sıkıntı denizcim bitince kimseyle deneme sakın üzülürüm ben bi gecem sonra bakarsın:soru:
:) yarın konusuruz bro geldıgınde :)muratın e30 ta yalan malan olmadı:) hersey hazır sadece egzantrıgı eksık onu beklıyoruz:) benım aracta bıtmedı ama az kaldı , kımseyle denemıyecem ılk senınle denıyecez :) once benı sen gec bro :D:D:D senın araban yurudugunde ben senden cok sewınırım bunuda unutma :) sen kucuk hacımlerile ıyı guc alıyorken neden buyuk hacım kullanıyor gıbı davranıyorsun onu anlamıyorum ...
kücüklerle yürüyemiyom abisi yürdüklerim hep büyük ondan bide kücük düsünmemek lazım bu devirde hep büyük düsünelimde kücüğü büyük yapalım?
:heyoo::D
o speclerde biraz daha devir donse bmw daha iyi olur diye dusunmekteyim. nossuz iyi bir m3 kadar gidiyordur herhalde..
neyse kardeş sana takılıyom seninle nasıl yürüyek olüm ama deneriz ben anlamam 3200 2800 2500 ben baSAR gecerim. DEDEOĞLU bmw yapar benim aracın modifiyesini ben kulanırım kendi capımda abicim.:)
Cenk abi denedi mi motorla?
denedi....
Sesler fena geliyor. Maşallah araçlara
Yeni videoları yeni bir konu ile yayımladım :D