Bu Laf Sana Değil Tabiki
Sen Zr İle Dene Bi Sulhi
Printable View
abi özgune şimdi mesaj cektım..methanolu hortumunuda bağladım bi ayar yapar bu aksam sıkardım.. ama özgune mesaj cektım yarın döncem dedi.. ama yarın herkezle denerım..
Yazışmalar Harika
benim tavsiyem Oruç tutuyorsanız tutmayın size dokunmuş :)
nerde haraket orda bereket :)
Ismail abi adaletini yapmis
UC yi tebrik ederim
deneme yapıldı uc sti gecti ..ceco vıdeoları cektı yarın ola hayrola...
bu UC subaru bende crx varken kumburgazdan gelirken denk gelmişti yengeydi galiba yanında tesisat vardı :D etrafımdan döndü ben dip gaz giderken :D
maşallah araçlara
yav yenge yada v.b biri vardı yanında bende kumburgazdan çıkmıştım 4 çekerciler doluydu....oda benden biraz önce çıkmış e5 te denk geldi falan filan işte :D
avcılar ambarlıda yan yana geldik hadi bas dedi bana bende nereye basim bu crx le dedim :D tesisat vardı arabada güzel :D
UC show :D
ZR nin cooler hortumu cikmis :p.
ceco konuştu ceco boş konuşmadı bunu bir kere daha görmüş olduk...
iki aracada masallah...
ismaıl abı ayagına emegıne saglık.
güzel bi geceydi yarişan abilere tebrıkler ismail abi yerınde ve gayet hızlıydı...
su an ortaköyde sahurumu yaparken ctesi olcak yarişa şimdi kendım dahil herkeze basarılar diliyorumD:
maşllah iki aracada ismail abiye ayrıca maşşllah abi o alevi nasıl çıkartıyorsun arkadan...:hahaha:
:d:d:d:d:d:d:d:d
kusura bakmayın ben konuya yabancıyım bu videodaki zr aynı zr mi mami abideyken daha hızlı gibiydi ....... uc sti - Car Videos on StreetFire
gazlama oldumu bu gece