Oynarsın !! :)
Printable View
Daha önceden hazırlıklıymışsın zaten Kova küreğinle devam Merak etmiyorum.Sizin video anlayışınız nasıl onu anlamadım bizi geçtiniz tamam maşallah gidiyor arabanız sıkıntısı vardı bizim arabanın hiçbirşey demedik bahaneye gerek yok oraya geldik denedik bitti.Hv ile 2 denemeniz var 1sinde sen geçiyosun kendin eklemişsin 2. denemede bu Sen foto çektim yanlışlıkla dediğin deneme Siz geçilmezsiniz siz king siniz bir imza versenize ??
vay akü yaa nerde o dostluk nerde güzel geçen saatler :D :D
olum derdiniz ne nan sizin :D adam 800 km yol yapmış vitesi kırmış tps bozuk gelmiş denemiş bütün gelen arabalarınızında eksikleri var sizde ne güzel bahane etmemiş denemişsiniz sonra gelmiş burada mırın kırın ediyosunuz ne ayaksınız la siz :D
Ben bu oyunu bozarım :)
Leyla ile Mecnun - Ben Bu Oyunu Bozarım - YouTube
JOB'un önünde giden tayyarları göremedim bende?
başlıkta olduğu gibi JOB uğurlamış el sallamış önden
hahha kanka bak epeydir roll videosu yoktu rahattı site :D bir deneme nelere kadir arkadaş yaa :D
bu kadar sıkıntı yapıcağınıza JOB'u tebrik ederiz geldi denedi arabası güzel gidiyo diyip kapatırdınız konuyu helal olsun antalyaya derdik.şimdi tek diyeceğim JOB'u geçmek istiyosanız arabalarınızı ayarlatın gelin İstanbula alın intikamınızı alabiliyosanız.bizde tebrik edelim.
bunun istanbulla antalyayla alakası yok ama videolarda gördüğüm kadarıyla JOB gelmiş geçmiş gitmiş bu kadarda basit mevzu beyler..
bükemediğin bileği öpüceksin der atalarımız...
@mmuştu bey atmosferikte can var , hayat var rekabet var . ne güzel ya. çok canım çekiyor NA yapmayı. ama ben NA yaparsam bokunu çıkarırım yine diye korkuyorum :)
Kardes bılıp bılmeden konusup ortalıgı gerıcı mesajlar atma !
Ilk once havalımanı yolundaydık bıldıgın uzere; bahane vs olmasın dıye hepınızden once gıttım yolda 3-4 defa sıktım avans vuracakmı dıye cok sukur ordayken hıc vurmadı. Ama maalesef uzucu bır olay yasandı orda olumlu bır kaza oldu ve herkes kepez ustune cıktık. Kepez ustundede rakım cok fazla ondan mıdır nedendır hıc bılmıyorum araba ıyıce salaklastı. Kepezde dıger arabalarda sorun olmuyor da bı can damı oldu dıyeceksın sımdı onu bende anlayamadım harbı sanssızlık yasadık. Burdada defalarca dedım ordada selcuga dedım bahane yapmıyorum bılgın olsun boyle boyle oldu dıye. Zaten olaya objektıf bakarsan anlarsın avansın bahane olmadıgını. Job la o sekılde yuruyup nasıl lb typerın onunde gıdıyoruz yada gecmıs gunlerdekı denememızde nasıl hv ıle yan yana gıdıyoruz. :heyoo:
güzel kardeşlerim ... bu arabalar gecıcı ...dostluğunuzu zedelemeyin...
ha o geçmiş ha bu geçmiş :D arabanız var sonuçta bende oda yok :D