tsk iyi geceler..
Printable View
orada yapılan yarış normal cupranın yapdıgı hareketmi yanlış waayyy bee
Çok güzel denemeler videolar özlemişiz beya:)
Maşallah hepisine
mantığı JOB'u geriye düşürmek dikkat dağıtımı vites atmasını engellemek konsantre bozmak bana kalırsa.. :icon13:
ama şöyle bir durum var aracı mami abi mi kullanıyor selçuk mu bilmiyorum da bu tarz oyunlara şikelere gelmez bu adamlar.. :icon_tup:
maşallah araçlara kazasız belasız çok güzel denemeler olmuş.. :icon_tup:
paylaşım için teşekkürler..
waay emın abı noktayı koymus. benımde aklımdan gecenlerı yazmız. dostluk herseyden önemlıdır arkadaslar. yemısım typarını vtecını. bırakın bu ıslerı.. gecmek,gecılmek kolaydır ama dost kazanmak zordur.. selcukla yenı tanıstım adam gıbı adam kendısı.. bunu yapmamanız gerekırdı...
Cupra'nın yaptığı saçmalıktan başka bişey değil kusura bakmayın.
Böyle hareketlere nasıl ayar oluyorum belli değil...
Maşallah araçlara, JOB bildiğimiz araba gideri sağlam olan araba, pilotajda hatasız MaşAllah.
maşallah kanka maşallah, Adamsın ;)
Bu tarz davranışlar hem deneme yapan araçları hemde cupra yı tehlikeye atmaktan başka bir sonuç doğurmaz.. job zaten bilinen hızlı bir typer. sizlerin arabalarıda gayet başarılı, çok uzaklardan gelinip yeni insanlar ile tanışılmış sohbetler edilmiş denemeler yapılmış.. konunun bunda öteye gitmeside boş.. ilk önce job sonra denemeye katılan bütün typer lara maşallah. Allah hepinizi kazadan beladan uzak tutsun..:icon_tup:
--------------
2 araba yarışırken 2sinide gecmek yasaktır levhasını okumamış yada görmemiş :)
bu açıdan da izlemek zevkliydi maşallah hepsine kazasız belasız olmuş en azından cuprayada kocaman maşallah tünelden yararlanıp yol verinde geçelim be bilader dermiş gibi olmuş :)
job ve hv typer a maşallah can typer ında avans problemi olmasaydı 3 typer kafa burun giderdi diye düşünüyorum.
maşallah bütün araçlara
bence bu iş antalya - istanbul karşılaştırması yapılması yakışmamış..
deneyen araçlara maşallah...
kardeşim sakın yanlış anlamayın aklınıza kötü bişey gelmesin cuprayı kullanan abimin amacı beni yada selçuğu şaşırtmak deyildi zaten o yarıştan sonra selçukla arabadan inip yanına gittik abi sen ne yapıyon öldürcen mi bizi dediğimizde kusura bakmayın dedi zaten selçuk kardeşim o akşam yarıştıysa cuprası olan cemal abi sayesinde zaten selçukta konu içerisinde belirtmiş tşk ederim diye yazmış cupracı abimize allahtan sıkıntı olmadı da sorunsuz atlattık maşallah typerlara
cupra apaçilik yapmış gereksız bi hareket
onun dışında araçlara maşallah.
mert gaza cok yuklenmedendemı avans vuruyor
Ahh sorma kardesim o avans deli etti beni
Aynen kamer yuklenmedende vuruyor, mesela isiktan 1000-1500rpm'de kalkarken 2-3 tane vuruyor bazende vitesi bosa atarken vuruyo ne alakaysa anlayamadim. O aksamda bi vurdu bi vurmadi; gunluk kullabimdada o aksam oldugu gibi araba bi gidiyor bi gitmiyor. Bugun bujileri falan degistircektim zaman bulamadim hafta icerisinde komple bi kontrol ettiicem :icon_wack
motor kulagına baktır bıde bişi boşa düşmüş bloga çarpıor olabılır.ufacık bır pul dahı olsa o ısıgı yakar.gercı ozgun hassasıyet koydumu bılmıyorum alt devrler ıcın.sensorde bı sorun olabılır kablosunda fln.benımde basımda vardı bılıosun master yaptım avans konusunda:D mıllet avans vuruyor sanıodu.çarşamba bi dokunduk sensor elımızde kaldı 2 parça.buyuk ıhtımalde o.
araçların maşallahı var, sesler harika....
Ama arabada ciddi gerileme oluyor yani yalanci isik olsa neden gerilesin ki ? Hv ile denemizden gayet net anlasiliyor bide lb ile denerken hic vurmadi gayet normal gitti, lb ile senin denemeni bide benim denememi ard arda izleginde arabada ciddi bir gerileme oldugunu anlarsin zaten.
Yok kardesim yanlis anlamadim bende sorunu bulmaya calisiyorum, eger dedigin gibi olsa hv ile 2 hafta once kafa burun 240 a kadar yan yana giderken neden simdi bu kadar gerisinde kalayim ? İkimizinde ayari aldigi benzin falan ayni ikimizde araclarimiza herhangi bir degisiklik yapmadik..
boyle tartısmalar yuzunden roll aksamlarından sogudum yemin ederim. araba falan deneyesim gelmiyor.
Sagol kardesim valla bu avans isine cok gicik oluyorum, arabayi ilk aldigimda dc headers varkende kopek gibi avans vuruyodu araba hic gitmiyordu her yerine baktik sorunu bulamadik tesaduf eseri egzozcuda duz boru cekilirken bi gordukki bizim spiral bagsur olmus :) Kidd var simdi biliyosun bunda spiral yok ki zaten spiral tikandiginda surekli avans vuruyodu surekli gitmiyordu araba ama suanda bi vuruyor bi vurmuyor bi gidiyor bi gitmiyor saka gibi yaa kafayi yicem :) :)