Allah kolaylik versin ins cozrsin valla bu isler zor ben sabahtan beri tps ariyorum yok bulsamda kalibrasyon fln bi ton is bunlarin derdi bitmez senin anliycagin:)
Printable View
Sagol kardesim valla bu avans isine cok gicik oluyorum, arabayi ilk aldigimda dc headers varkende kopek gibi avans vuruyodu araba hic gitmiyordu her yerine baktik sorunu bulamadik tesaduf eseri egzozcuda duz boru cekilirken bi gordukki bizim spiral bagsur olmus :) Kidd var simdi biliyosun bunda spiral yok ki zaten spiral tikandiginda surekli avans vuruyodu surekli gitmiyordu araba ama suanda bi vuruyor bi vurmuyor bi gidiyor bi gitmiyor saka gibi yaa kafayi yicem :) :)
Can stock olasaydi dedigin gibi seninki kiskirtiyo derdimde Can ATADAN Mugen dogmus; CANLI yani ;) :D
İkimizin ayari bittikten sonrada her turlu deneriz sikinti yok benden yana :icon_tup: sonucta aramizda bir suruuu spec farki var bana butun sonuclar paris :icon_tup::icon_tup: :D:D;)
Estagfurullah ne ezmesi ya geyik yapiyoruz surda :D
Sen o arabayi aldigin gunden beri benim sozumu dinlemiyosun; 2005 fari stobu takip citirdanda arabayi bassan olacaklarin farkinda bile degilsin :D:D
Ayardan sonra baya farkedecek Gidisi calismasi yakit tuketimi herseyi
kanka şuan sorun yoksa aracında hallolduysa bana uyar subabtan bişey fark ediyomu onada bakmış oluruz yoksa kendımızımı kandırıyoruz görürüz :D hacı zaten avans kısdım açtım derken kanına gircen arabanın eskisi gibiyse sorun yok huzur içinde binmeyi nasip etsin o zaman :icon_tup::icon_tup::icon_tup: